پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۴۸

فرمانده پلیس راه آهن کشور:

توصیه‌های پلیس راه‌آهن در ماه مبارک رمضان

توصیه‌های پلیس راه‌آهن در ماه مبارک رمضان

فرمانده پلیس راه آهن کشور گفت: مسافران خطوط ریلی یا بیمارانی که توانایی روزه‌داری ندارند از خوردن و آشامیدن در محیط‌های عمومی و ملاءعام به ویژه سالن‌های مسافری خودداری کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حشمت الله ملکی در تشریح این خبر اظهار کرد: مسافران خطوط ریلی یا بیمارانی که توانایی روزه‌داری ندارند از خوردن و آشامیدن در محیط‌های عمومی و ملاءعام به ویژه سالن‌های مسافری خودداری کنند البته برای این عزیزان تمهیدات لازم پیش‌بینی شده است.

وی افزود: به منظور ایجاد فضای امن و تأمین آسایش مسافران و روزه‌داران و جلوگیری از برخی هنجارشکنی‌های مرتبط با روزه‌خواری، اقدامات پیشگیرانه توسط پلیس در تمامی ایستگاه‌های راه آهن در حال اجراست.

فرمانده پلیس راه آهن کشور تلاش برای حفظ حقوق شهروندی و بهره‌مندی اقشار مختلف از فیوضات و برکات ماه پرفضیلت رمضان را از مهمترین برنامه‌های پلیس راه آهن عنوان کرد و گفت: در راستای حفظ شعائر دینی و ارزش‌های اخلاقی شایسته است مسافران احترام به هنجارهای دینی را مدنظر قرار دهند و نسبت به رعایت آن در سالن‌های مسافری اهتمام بیشتری داشته باشند در غیر این صورت پلیس راه آهن با هنجارشکنان و افراد فرصت طلب مسافرنما که به صورت مشهود اقدام به هنجارشکنی می‌کنند، برخورد قانونی خواهد کرد.

سرهنگ ملکی خاطرنشان کرد: فعالیت تمامی غرفه‌ها، فروشگاه‌ها و رستوران‌های مستقر در ایستگاه‌های راه آهن با رعایت شئونات اسلامی و حفظ حرمت این ماه عزیز صرفاً برای مسافران خواهد بود.

فرمانده پلیس راه آهن کشور از تمامی مردم و مسافران درخواست کرد: در این ماه مبارک با احترام به احکام نورانی اسلام با پلیس همکاری داشته باشند و حافظان نظم و امنیت در نیروی انتظامی را از دعای خیرشان محروم نکنند.

کد خبر 4614775

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha