پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۹:۲۳

گیتس: طالبان مناطق زیادی را پس از خروج آمریکا تصرف خواهند کرد

گیتس: طالبان مناطق زیادی را پس از خروج آمریکا تصرف خواهند کرد

وزیر دفاع سابق آمریکا مدعی شده پس از خروج نظامیان این کشور از افغانستان، طالبان باردیگر مناطق زیادی را تصرف خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی‌بی‌اس، «رابرت گیتس»، وزیر دفاع سابق آمریکا در گفتگویی مدعی شده که در صورت خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان ما شاهد سناریویی شبیه ویتنام خواهیم بود.

رابرت گیتس همچنین گفته است که پس از خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان، طالبان قادر خواهد بود تا مناطق زیادی از این کشور را به تصرف خود درآورد.

به گفته گیتس، آمریکا قبل از خروج از افغانستان لازم است تا نسبت به وضعیت و موقعیت دولت کابل اطمینان حاصل کند.

وزیر دفاع سابق آمریکا همچنین با طرح این سوال که وضعیت طالبان و آینده قانون اساسی افغانستان به چه صورت خواهد شد، از مذاکره کنندگان آمریکایی خواسته است تا در مذاکرات خود به قرار گرفتن طالبان در ذیل قانون اساسی افغانستان توجه کنند.

جمعه گذشته ششمین دور مذاکرات نمایندگان طالبان و آمریکا به پایان رسید، هرچند نتایج این مذاکرات تا کنون مبهم بوده است.

طالبان پیش از این خروج نیروها و نظامیان خارجی و آمریکایی را شرط هرگونه دستیابی به صلح در افغانستان اعلام کرده بودند.

کد خبر 4615151

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha