پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۴۵

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس:

نخستین جشنواره ملی سینما ادبیات به میزبانی شیراز برگزار می‌شود

نخستین جشنواره ملی سینما ادبیات به میزبانی شیراز برگزار می‌شود

شیراز- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس گفت: شصت و سومین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان با عنوان «سروناز» و نخستین جشنواره ملی سینما ادبیات به میزبانی شیراز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری شصت و سومین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان ظهر دوشنبه با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس، معاون اداری مالی انجمن سینمای جوانان ایران، مدیرعامل خانه کتاب ایران، رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری شیراز و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

صابر سهرابی در این نشست گفت: جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان برای نخستین بار در بخش سینما ادبیات به طور ملی برگزار خواهد شد که پس از ۲۳ سال برای فارس با همت انجمن سینمای جوان رقم می‌خورد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با اعلام اینکه استان شهریورماه میزبان فیلمسازان و عکاسان ۱۱ استان است، افزود: انجمن سینمای جوان پس از آموزش و تولید به سمت جشنواره‌هایی رفت و تلاش کرده که رویدادهای در بُعد کشور با اهداف خود ملی را دنبال کند، به تبع استان‌هایی که توانمندی برگزاری جشنواره دارند آمادگی خود را به ظهور می‌رسانند که استان فارس هم با وجود هنرمندان سینما می‌تواند میزبان خوبی برای این جشنواره‌ها و پیشگام باشد.

سهرابی در ادامه ابراز امیدواری کرد که با این رویداد که در شهریورماه در فارس رخ خواهد داد رویدادهای ملی به این استان سرازیر شود.

به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد فارس، برنامه‌های جنبی در رابطه با فیلم و عکس و کارگاه‌های ادبیات و سینما در جریان شصت و سومین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان با عنوان «سروناز» برگزار خواهد شد.

در این نشست از پوستر شصت و سومین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان با عنوان سروناز و نخستین جشنواره ملی سینما ادبیات رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شصت و سومین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان با عنوان «سروناز» شهریورماه به میزبانی شیراز برگزار می‌شود.

کد خبر 4615793

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha