پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۵۷

تنش میان ایران و آمریکا موضوع نشست امروز پارلمان آلمان

تنش میان ایران و آمریکا موضوع نشست امروز پارلمان آلمان

پارلمان آلمان نشست امروز خود را به موضوع توافق هسته ای ایران و تنش اخیر میان تهران- واشنگتن اختصاص داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو آلمان، پارلمان آلمان امروز نشست خود را به موضوع توافق هسته‌ای ایران اختصاص داده است. بنا بر اخبار منتشر شده قرار است در این نشست اختلافات و تنش‌های اخیر میان آمریکا و ایران مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

نشست امروز پارلمان آلمان که ساعت ۱۵:۳۰ به وقت محلی برگزار می‌شود به طور زنده از رادیو سراسری این کشور پخش شود.

این در حالی است که «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان در دیدار اخیر با «مایک پمپئو» همتای آمریکایی خود ضمن حمایت از حفظ توافق هسته ایران نسبت به هرگونه اقدام نظامی علیه تهران هشدار داده است. کشورهای اروپایی بر حفظ توافق هسته‌ای با ایران تاکید دارند.

کد خبر 4617822

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha