به گزارش خبرگزاري مهر، اسفنديار رحيم مشايي رييس سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران در اين باره اظهار داشت: اين اقدام جديد با هدف حمايت از مراكز آموزشي همچون دبستانها در كليه سطوح و نيز ورود مديريت شهري به مسائل فرهنگي شهري قابل توجه است.
وي با اشاره به اين كه شهرداري تهران نظر موكد بر حمايت از فعاليتهاي فرهنگي و آموزشي دارد، به نقش آينده ساز دانشگاهها و مدارس اشاره كرد و افزود: طبيعتا اين سياست تا آن جا كه امكانات و مقررات شهرداري تهران اجازه دهد ادامه خواهد داشت.
وي از ديگر اقدامات سازمان همچون حمايت از مولفان، ناشران و برگزاري نمايشگاههاي كتاب و محصولات فرهنگي و بازارچه كتاب خبرداد و افزود: سازمان تصميم دارد با توجه به امكانات موجود بيش از پيش در مسائل فرهنگي با رويكرد مديريت شهري حضور پيدا كند.
رييس سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران با اشاره به اختصاص 10 ميليارد ريال بودجه براي تجهيز مدارس به كتاب در اين نمايشگاه افزود: هرچقدر روش بهره برداري را تسهيل كنيم گام موثري براي ترويج و توسعه امر كتاب و كتابخواني در سطح جامعه مي تواند باشد و ما در اين راه سعي مي كنيم قدم اول را برداريم.
مازيار نيلچي دبيرنمايشگاه نيز با برشمردن اهداف برگزاري اين نمايشگاه تصريح كرد: اين طرح را از طريق آموزش پرورش شهر تهران به تمام مدارس اعلام كرديم. لذا كليه نمايندگان مدارس از اول لغايت هفتم دي ماه جاري مي توانند براي انتخاب كتابهاي مورد نياز مدرسه به محل برگزاري اين نمايشگاه واقع در سالن نمايشگاه كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان واقع در خيابان حجاب مراجعه نمايند.
وي در ادامه افزود: در طول يك هفته برگزاري اين نمايشگاه ها از 5500 مدرسه شهر تهران نمايندگاني در اين نمايشگاه حضور پيدا مي كنند..
نيلچي تعداد كتابها و ناشران شركت كننده در نمايشگاه را بيش از 2600 عنوان كتاب از 120 ناشر تهران اعلام كرد و اظهار داشت : سقف انتخاب كتاب را براي مدارس مقطع ابتدايي يك ميليون و 200 هزار ريال، مقطع راهنمايي دو ميليون ريال و مقطع دبيرستان دو ميليون و 600 هزار ريال است.
اين نمايشگاه از ساعت 8 صبح تا 18 عصر روزهاي ياد شده داير است.
نظر شما