پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ اسفند ۱۳۸۵، ۱۱:۲۰

شورای نگهبان بودجه 86 را تایید کرد؛

حذف لایحه مدیریت خدمات کشوری از بودجه 86

حذف لایحه مدیریت خدمات کشوری از بودجه 86

نمایندگان مجلس دیروز در آخرین جلسه علنی امسال، با رفع 11 ایراد شورای نگهبان به لایحه بودجه 86 و حذف بخش مربوط به اجرای لایحه مدیریت خدمات کشوری، این لایحه را مجددا به شورای نگهبان فرستادند که با تایید شورای نگهبان کار بررسی دومین لایحه بودجه دولت نهم به اتمام رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی یک ساعته بعد از ظهر دیروز خود برای رفع ایرادات شورای نگهبان به لایحه بودجه سال آینده، به اصلاحات کمیسیون تلفیق بودجه رای مثبت دادند.

نمایندگان ملت در مهم ترین اصلاحات صورت گرفته در لایحه بودجه 1386 کل کشور که در جهت تامین نظر شورای نگهبان قانون اساسی انجام شد، لایحه خدمات مدیریت کشوری و افزایش پلکانی و پرداخت غیرنقدی کارکنان دولت را در جهت افزایش حقوق کارکنان دولت، از لایحه حذف کردند.  

این مصوبه به این ترتیب اصلاح شد: دولت موظف است از سال 86 در اجرای ماده 150 قانون برنامه چهارم توسعه نسبت به افزایش ضریب حقوق کارکنان و بازنشستگان با استفاده از منابع موجود در ردیف های جاری پیش بینی شده برای هر دستگاه اقدام کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی دیروز در آغاز جلسه علنی مجلس با ارائه گزارشی از تعداد پیشنهادات نمایندگان و کمیسیون‌ها در لایحه بودجه 86، از تصویب تنها 7 درصد این پیشنهادات خبر داد و گفت: با توجه به این اعداد و ارقام، نمایندگان در سال آینده به گونه‌ای دیگر تصمیم بگیرند.

غلامعلی حداد عادل با بیان اینکه در بحث بودجه جمعا 3058 پیشنهاد از جانب نمایندگان و کمیسیون ها داده شده که از این  تعداد 966 پیشنهاد درآمدی و 292 پیشنهاد هزینه ای بوده است، گفت: از مجموع همه پیشنهادها 315 مورد در صحن به رای گذاشته شده است و از 315 مورد فقط 52 مورد تصویب شده است یعنی از 3058 پیشنهاد نمایندگان و کمیسیون  تنها کمتر از 7 درصد پیشنهادات تصویب شده است.

رئیس مجلس افزود : با توجه به این اعداد و ارقام، نمایندگان در سال آینده به گونه ای دیگر تصمیم بگیرند.

حداد عادل گفت : در کل بحث ها 62 ساعت و 20 دقیقه غیر از جلسه امروز بحث کردیم . 10 ساعت و 15 دقیقه در کلیات و 24 ساعت و 35 دقیقه در تبصره های درآمدی و 27 ساعت و 30 دقیقه در تبصره های هزینه ای بحث شده است . مجلس 3 جلسه سه نوبتی ، 5 جلسه دو نوبتی ، 2 جلسه یک نوبتی ، که جمعا 10 جلسه می شود تشکیل داده است.

کد خبر 461839

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha