پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۳۴

امام جمعه سرایان:

مقاومت گزینه قطعی ملت ایران در مواجهه با دشمن است

مقاومت گزینه قطعی ملت ایران در مواجهه با دشمن است

سرایان- امام جمعه شهرستان سرایان با تبیین رهنمودهای مقام معظم رهبری در دیدار مسولان و کارگزاران نظام گفت: مقاومت، گزینه قطعی ملت ایران در مواجهه با دشمن است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام احمد نجمی پور در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره آغاز هفته کمک به محرومان و مستضعفان افزود: امسال در ماه رمضان دو طرح محسنین (مربوط به خانواده محرومانی که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند) و طرح شفا (هزینه‌های درمان محرومین) توسط کمیته امداد اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: برپایی پایگاه‌های حامی یابی در شب‌های قدر و پایگاه‌های جمع‌آوری فطریه در سطح شهرستان از برنامه‌های مهم کمیته امداد در ماه مبارک امسال است.

وی در ادامه با تبیین رهنمودهای مقام معظم رهبری در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام افزود: مقاومت، گزینه قطعی ملت ایران در مواجهه با دشمن است.

خطیب جمعه سرایان با مهلک برشمردن مذاکره با آمریکا اظهار داشت: دولت می‌بایست در مقابل آمریکا و فشار استکبار جهانی لزوم جدِّی‌تر شدن مدیریت‌ها و برنامه‌ریزی‌ها جهت مقابله با مشکلات اقتصادی و حل مسائل و مشکلات اقتصادی، درمان بیماری‌های اقتصاد کشور، اصلاح ساختاری بودجه کشور، اصلاح نظام بانکی را دستور کار قرار دهد.

وی با تاکید بر عدم انفعال در برابر دشمن و شرطی نکردن اقتصاد به مسائل خارج تصریح کرد: امروز نیازمند مدیریت شجاعانه، امیدوارانه، جهادی، همراه با اشراف میدانی بر مشکلات و استفاده از ظرفیت وسیع مردمی در کشور هستیم.

نجمی پور خواستار خرید محصولات داخلی و استمرار حمایت از کالای ایرانی، پرهیز از اسراف، توجه نکردن به شایعات در فضای مجازی، زیاده‌روی نکردن در خرید و کمک به رونق تولید توسط مردم شد.

کد خبر 4619022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha