فریدون الله یاری در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه طرح بازسازی کاخ جهان نما در میدان امام حسین (ع) تصویب شده اما تاکنون اقدامی در این ارتباط صورت نگرفته است، ابراز داشت: مطالعات کاخ جهان نما از افتخارات اداره کل میراث فرهنگی بوده که با برنامهریزی در کمیته راهبری و نظارت مترو صورت گرفت.
وی افزود: پس از کشف پایههای مدفون شده کاخ جهان نما در میدان امام حسین (ع) و بر اساس مستندات تاریخی و یافتههای باستان شناسی توافق و تفاهم نامهای تدوین شد که بر اساس طرح پیشنهادی، «کاخ جهان نما» باید بازسازی و احیا شود.
نازک کاری کاخ جهان نما به میراث فرهنگی سپرده شده است
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان با اشاره به تفاهم نامهای میان میراث فرهنگی و شهرداری ادامه داد: در توافق مذکور، شهرداری اصفهان مسئول سفت کاری کاخ جهان نما تعیین شد و قرار شد نازک کاری آن توسط اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان صورت گیرد.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت «کاخ جهان نما» این طرح برای بررسی و تصویب نهایی به شورای عالی فنی معاونت میراث فرهنگی کشور ارسال شد که ملاحظاتی برای آن در نظر گرفتند و این ملاحظات نیاز به مطالعات بیشتری دارد.
الله یاری اظهار داشت: الزامات تعیین شده در شورای عالی فنی معاونت میراث فرهنگی در بازسازی کاخ «جهان نما» تعریف نشده بود؛ بلکه این الزامات، مداخلاتی است که باید در پیرامون کاخ «جهان نما» صورت بگیرد و فعلاً به آینده موکول شده تا با رعایت بحث ساماندهی فضایی و ملاحظات پیرامونی، امکان بازسازی و احیا آن فراهم شود.
اداره کل میراث فرهنگی در مورد ساماندهی چهارباغ عباسی به وظایف خود عمل کرده است
وی با اشاره به حساسیت موضوع طرح ساماندهی محور چهارباغ عباسی گفت: با تشکیل کمیته راهبری طرح ساماندهی چهارباغ با مشارکت مستقیم سازمان میراث فرهنگی کشور، شهرداری اصفهان و دوستداران میراث فرهنگی اطلاع رسانی به شهروندان صورت میگیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان ادامه داد: در طرح ساماندهی چهارباغ عباسی ممکن است ناهماهنگیهایی در پروژهها ایجاد شده باشد که سعی میکنیم با کنترلهای دقیقتر و هماهنگی بین بخشی این طرح را مدیریت کنیم؛ آنچه مهم است میراث فرهنگی به وظایف خود در طرح ساماندهی چهارباغ و محور میانی پایبند بوده و به درستی عمل کرده است.
نظر شما