سرهنگ نصرالله بیگلری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره واژگونی در آزاد راه قزوین- رشت بلافاصله مأموران به محل مورد نظر اعزام شدند.
این مقام انتظامی در ادامه اظهار داشت: پس از حضور مأموران پلیس در محل حادثه مشخص شد یک دستگاه خودوری «پراید» بنا به عللی واژگون که در اثر این واژگونی متأسفانه سرنشین ۶ ساله خودرو بر اثر شدت ضربه در دم فوت شد.
وی افزود: در حادثهای دیگر نیز در مسیر «دانسفهان به آوج» به وقوع پیوست یک دستگاه خودروی وانت پیکان واژگون و راننده آن به دلیل شدت جراحات وارده در دم فوت کرد.
سرهنگ بیگلری تصریح کرد: کارشناسان پلیس راه علت این ۲ حادثه را عدم توجه به جلو رانندگان هر ۲ وسیله نقلیه اعلام کردند.
رئیس پلیس راه استان قزوین در پایان به رانندگان توصیه کرد: ضمن رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، هنگام خستگی و خواب آلودگی از رانندگی خودداری و پس از استراحت به مسیر خود ادامه دهند.
نظر شما