پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۸:۳۵

حجت الاسلام رفیعی:

رعایت ادب در حرم‌های اهل‌بیت(س) واجب است

رعایت ادب در حرم‌های اهل‌بیت(س) واجب است

قم - عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه گفت: رعایت ادب در حرم‌های اهل‌بیت(ع) و مکان‌های مقدس به دلیل حضور فرشتگان واجب است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام ناصر رفیعی بعد از ظهر شنبه در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت معصومه (س) در جمع زائران با بیان اینکه خداوند به عبادت بندگانش نیازی ندارد، افزود: دعوت پیامبران به خداپرستی و اقامه نماز به دلیل نیاز خداوند نیست.

وی با اشاره به قدرت اختیار و اراده انسان افزود: خداوند به دلیل قدرت اختیار انسان، او را به صراط مستقیم دعوت کرده است تا با قدرت اختیار و اراده خود مسیر درست را انتخاب کند.

این استاد حوزه و دانشگاه فرشتگان را دارای عصمت دانست و افزود: فرشتگان برای عبادت آفریده شده‌اند و دارای عقل محض هستند.

وی فرشتگان را واسطه فیض الهی نامید و افزود: خداوند برخی از امور را به واسطه فرشتگان برای انسان‌ها مقدر می‌کند.

حجت الاسلام رفیعی بیان کرد: هر گروه از فرشتگان به وسیله خداوند مأمور انجام اموری خاص هستند برای مثال برخی از فرشتگان مأمور مراقبت از انسان، برخی حامل عرش الهی، برخی دعاکننده برای مؤمنان، برخی شمارش کننده ثواب صلوات و برخی وظیفه اجرای امور خداوند در زمین را بر عهده دارند.

وی با بیان اینکه خطبه عقد امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) را فرشته‌ای به نام راحیل خوانده است، ادامه داد: اینکه در آیات و روایات از بال فرشتگان سخن گفته شده است به معنای بال پرندگان نیست بلکه به معنای بال قدرت است.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه تمثال را یکی از ویژگی‌های فرشتگان دانست و افزود: فرشتگان می‌توانند در قالب انسان بر مؤمنان ظاهرشده و در امور مختلف مشارکت داشته باشند.

وی ادامه داد: رعایت ادب در حرم‌های اهل‌بیت (ع) و مکان‌های مقدس به دلیل حضور فرشتگان واجب است.

کد خبر 4620098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha