پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۳:۳۶

همزمان با سیزدهمین روز از ماه رمضان؛

دومین جشن گلریزان در شهرقدس برگزار شد

دومین جشن گلریزان در شهرقدس برگزار شد

قدس- دومین جشن گلریزان جهت کمک به جامعه هدف سازمان بهزیستی، کمیته امداد و بیماران خاص در شهرستان قدس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر نیک افشار شامگاه شنبه در دومین جشن گلریزان که به جهت کمک به جامعه هدف سازمان بهزیستی، کمیته امداد و بیماران خاص با حضورحجت الاسلام رضا جوکار امام جمعه، اعضای شورای اسلامی شهر قدس و سایر مسئولان محلی در شهرستان قدس برگزار شد اظهار داشت: این دومین جشن گلریزان شهرستان قدس است که با هماهنگی اداره بهزیستی، کمیته امداد و انجمن بیماران خاص نیازمندان و باهدف کمک به جامعه هدف این سه ارگان برگزار شده است.

نیک افشار در ادامه افزود: هم اکنون آمار ۱۱ هزار نفر از افراد و خانواده‌های نیازمند حمایت برای اداره بهزیستی، کمیته امداد و انجمن بیماران خاص شهرستان قدس به ثبت رسیده است و تلاش خواهیم نمود با تمام توان از این افراد حمایت کنیم.

وی ادامه داد: زمانی ما می‌توانیم آسوده خاطر و بدون دغدغه باشیم که جامعه هدف ما زندگی بهتری داشته باشند و از تمامی خیران عزیز و مسئولانی که برای حمایت از جامعه هدف ما قدم برمی دارند قدردانی و تشکر می‌کنیم.

کد خبر 4620233

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha