قنبری در خصوص آماده شدن فیلم جدید خود به خبرنگار مهر گفت: "تصویربرداری "عروسی حسین" سال 83 به پایان رسیده بود، اما به دلیل نیاز به برف در سکانسهای باقیمانده فیلم، اواخر اسفندماه برای تصویربرداری این سه سکانس پایانی به اطراف کوه سبلان رفتیم."
سازنده "آرزوها" تاکید کرد: "این سکانس ها در چهار روز و به مدت هشت دقیقه تصویربرداری شد. در "عروسی حسین" تلاش کردم یک موضوع مهم اجتماعی را در قالبی طنز روایت کنم." تدوین فیلم در مراحل پایانی است که خودم آن را انجام می دهم. روح الله جعفربگلو بعد از تعطیلات نوروز صداگذاری و میکس را انجام می دهد."
"عروسی حسین" روایتگر زندگی پسر جوانی به نام حسین است که دلباخته دختر روحانی محل خود می شود و مادرش هم از او می خواهد زودتر ازدواج کند. مدیر تصویربرداری: فریدون شیردل، طراح صحنه و لباس: شاهد مجتهدزاده، گریم: حسام حیدری، بازیگران: حسین خانی و احمد پروستان و تهیهکننده: محمدرضا شرفالدین در تولید فیلم همکاری کردهاند.
نظر شما