پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۴۹

فرمانده مرزبانی کشور:

امنیت مرزهای کشور گواه اقتدار و عظمت نظام جمهوری اسلامی است

امنیت مرزهای کشور گواه اقتدار و عظمت نظام جمهوری اسلامی است

کرمانشاه_ فرمانده مرزبانی کشور گفت: امنیت بی‌نظیر مرزهای کشور گواه اقتدار و عظمت نظام جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار قاسم رضایی ظهر امروز یکشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه اظهار داشت: امروز کشوری با امنیت ایران در جهان وجود ندارد و این در حالی است که تهدیداتی که در مرزهای ایران وجود دارد و ریشه همه آنها آمریکاست نیز بی سابقه است و این امنیت بی نظیر در این شرایط بحرانی منطقه گواه اقتدار و عظمت نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: امروز مرزهای ایران در شمال و جنوب، شرق و غرب در امنیت کامل قرار دارد البته مشکلاتی نظیر قاچاق، عبور و مرورهای غیر مجاز نیز وجود دارد که با همه آنها با قدرت برخورد می‌شود و خواهد شد.

فرمانده مرزبانی کشور بیان داشت: یکی از مسائل و مشکلات مرزبانی در غرب کشور بحث کوله بری است و ما همواره گفته‌ایم که ما با کوله بر به معنای واقعی خود که دارای مجوزات لازم است و در ساعات مشخص رفت و آمد دارد و اجناس معین شده را وارد یا خارج می‌کند هیچ مشکلی نداریم و حتی از آنها حمایت نیز خواهیم کرد.

وی عنوان کرد: اما افرادی که شبانه از مرزها به طور غیر مجاز ورود و خروج دارند و یا کالاهای غیرمجاز و خطرناک را وارد می‌کنند کوله بر نیستند و برخورد لازم با همه آنها خواهد شد.

کد خبر 4620743

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha