به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان، حجتالاسلام مختار کرمی در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان کامیاران با اشاره به اینکه ترویج معروفات و نهی از منکرات از وظایف ذاتی سازمان تبلیغات اسلامی و رسالت مبلغین دین است، اظهار داشت: ماه مبارک رمضان فرصت ارزشمندی برای ترویج این مهم در جامعه به شمار میرود و باید از این فرصت بهره ببریم.
وی با اشاره به اینکه برخی جلسات تنها به شیوه سخنرانی جلو میرود و تأثیری در جامعه ندارد، افزود: بیشک بقا و دوام جامعه بسته به رعایت فرایض امر به معروف و نهی از منکر است و فرایضی مانند روزه، نماز، زکات و غیره در سایهی پرداختن به امر به معروف میسر میشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان با اشاره به اینکه ادارهکل تبلیغات اسلامی کردستان معاونت مردم به دولت و مردم ستاد امر به معروف استان را برعهده دارد، ادامه داد: این معاونت بر اساس اصل هشتم قانون اساسی طراحی شده و سه وظیفه مهم را بیان کرده است.
حجتالاسلام کرمی با اشاره به این سه رسالت مهم یادآور شد: مردم و دولت در راستای توجه به امر به معروف و نهی از منکر حقی برهم دارند به گونهای که وظیفه دولت نسبت به مردم این است آنها را به خیر و نیکی دعوت کنند و در وهله دوم نیز مسئولیت مردم در مقابل مردم دیگر" این است که همدیگر را به خیرو نیکی دعوت نمایند.
وی بیان کرد: سومین وظیفهای که بر اساس اصل هشتم قانون اساسی باید به آن توجه شود این است که مردم موظفند دولت و حاکمیت و مسؤولان را به خیر و نیکی دعوت بکنند.
گفت: امر به معروف و نهی از منکر کردن فقط برای مردم عادی نیست بلکه خود مسئولان و دیگر دولتیان نیز باید به آن بپردازند و فضا را به گونهای ایجاد کنند که مردم بتوانند حرفها و خواستههایشان را بگویند.
حجتالاسلام کرمی همچنین به نمونههایی از منکرات جامعه که باید در جلسات به آنها پرداخته شود اشاره کرد و اظهار داشت: اتلاف بیرویه سرمایههای ملی مانند برق، آب و گاز به صورت نامتعارف، معطل شدن مدیران در جلسات و سرگردانی ارباب رجوع، کمکاری دولتمردان در نگهداشت صحیح محیط زیست و مواردی از این قبیل جز منکراتی است که در جامعه وجود دارد درحالیکه مسؤولان ما تنها مواردی مانند پوشش نامناسب و یا موسیقی را در جلسات امر به معروف مورد بحث قرار میدهند.
وی افزود: باید نگاهمان را تغییر دهیم و بدانیم که همه آحاد مردم نیازمند آموزش هستند و مسؤولان و نهادهای فرهنگی باید به این مهم توجه کنند چرا که خدمت به مردم بالاترین پاداش در پیشگاه خداوند متعال را دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان همچنین به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: بیانیه گام دوم منشور برنامهها و ادامه و نقشه راه ماست و مقام معظم رهبری بیان کردهاند باید جوانان و نخبگان را مطالبهگر تربیت کنیم چرا که مطالبهگری به رشد جامعه منجر میشود.
حجتالاسلام کرمی با اشاره به اینکه ادارهکل تبلیغات اسلامی کردستان در اجرای برنامههای چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بعنوان اداره برتر کشور شناخته شد، یادآور شد: امروز نیز با مطرح شدن بیانیه گام دوم توسط مقام معظم رهبری خودمان را پرچمدار و پیشرو تبیین بیانیه میدانیم.
وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب در خصوص گام دوم چند کد به ما دادند و گفتند از دلسوزان و اصحاب رسانه میخواهم گام دوم را برای مردم تبیین کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به اینکه در این بیانیه ایجاد امید و نگاه خوشبینانه به آینده به ما تاکید شده و باید به نحوی عمل کنیم که مردم امیدوار باشند، گفت: اکنون جنگ روایتهاست و کسی که میدان را به دست گرفت و بهتر روایت را مطرح کند برنده است.
حجتالاسلام کرمی ترویج نگاه و روحیه انقلابی و جهادی را نیز از دیگر تأکیدات رهبری در بیانیه دانست و اظهار داشت: نگاه انقلابی و جهادی در رفتار و تعامل با زیردستان روحیه جهادی میخواهد و نباید این مهم نادیده گرفته شود.
وی ناامید کردن کامل دشمنان و مقاومت در مقابل آنها را توصیه اسلام خدا و قرآن خواند و افزود: بدعهدی خصلت طاغوت و استکبار روده و باید بر مبنای بیانیه گام دوم انقلاب این مهم نیز مورد توجه باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان ادامه داد: مقام معظم رهبری سپردن کاربه دست جوانان را در بیانیه گام دوم انقلاب مورد تاکید قرار داده است و بیشک تجربه بالاتر از علم است و باید از کسانی که تجربه دارند کمک گرفته شود اما میدان هم به جوانان داده شود بنابراین استفاده از نظرات و ایدههای نخبگان، صاحبنظران و هنرمندان در جلسات نیز باید مورد توجه مسؤولان باشد.
حجتالاسلام کرمی همچنین توسعه معنویت و اخلاق در جامعه را از دیگر موارد مطرح شده در بیانیه گام دوم ذکر کرد و یادآور شد: پرداختن به این مؤلفه وظیفه همه ماست و باید در جامعه جاری و ساری شود و اگر اخلاق و معنویت در جامعه گسترش یابد بسیاری از آسیبهای اجتماعی در جامعه حل میشود.
نظر شما