به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی مقدسی روز پنج شنبه در کارگروه تخصصی اشتغال استان مرکزی در اراک اظهار داشت: امسال در بودجه اعتبارات لازم برای تبصره ۱۸ در کشور، ۴۵ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.
وی ادامه داد: سال گذشته رقم اعتبارات حوزه میراث فرهنگی در کشور ۶ هزار و ۸۹۰ میلیارد تومان بوده در حالی که سهم استان تنها ۶۹ میلیارد تومان بود یعنی تنها یک درصد جذب شده و در سال جاری انتظار داریم این مهم به ۳ درصد افزایش پیدا کند.
نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در خانه ملت گفت: سال گذشته سهم پارک علم و فناوری از از یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار، ۳۰ میلیارد تومان بوده است و این سهم برای شرکت های دانش بنیان استان ناکافی است حتی در بخش کشاورزی سهم استان در سال گذشته ۱.۷ درصد بود که خوب نبوده و انتظار داریم این اعتبار در سال جاری افزایش پیدا کند.
مقدسی با اشاره به سهم ۰.۳ درصدی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از اعتبارات تبصره ۱۸ طی سال گذشته گفت: از یک هزار و ۸۴۸ میلیارد تومان تنها ۵ میلیارد تومان از این اعتبارات به اداره کل فرهنگ استان اختصاص داده شده و این شایسته جایگاه هنرمندان استان نیست.
وی افزود: تعدادی از کارخانجات استان در وضعیت بحرانی قرار دارند و از وزیر اقتصاد و دارایی کشور انتظار می رود که برای حل مشکل هپکو وقتی را اختصاص دهد و برای آن سریع تر اقدام کند و به پاسخ های بی اساس و تکراری سازمان خصوصی سازی توجه نکند. لازم به یاد آوری است اگر مشکلی تاکنون در خصوص این شرکت حل شده به سبب پیگیری مدیریت استان و نمایندگان بوده است.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در خانه ملت اظهار کرد: اورهال کارخانجات بزرگ استان مانند پتروشیمی و پالایشگاه و … باید به شرکت های دانش بنیان سپرده شود تابه حفظ اشتغال موجود بیانجامد.
مقدسی خاطر نشان کرد: در نظام اداری باید استانداران را باور داشته باشیم زیرا آنها از ظرفیت لازم برای انجام کارها برخوردار هستند و نباید امور را تنها در یک قسمت متمرکز کرد.
وی گفت: امسال باید فشار حداکثری ناشی از تحریم ها را به فرصت اقتصادی تبدیل کنیم و از ظرفیت دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان بیشتر استفاده شود.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به چالش جدی نظام درآمد - هزینه و وابستگی اقتصاد کشور به نفت بیان کرد: تنها راه نجات کشور در فشار و تحریم، این است که وابستگی به درآمد های نفتی را به حداقل ممکن برسانیم.
مقدسی گفت: امسال، سال شکوفایی اندیشه های پاک اقتصادی است تا معنای واقعی ارتباط بین صنعت و دانشگاه به اوج خود برسد و باید این مهم را باور داشته باشیم. استان مرکزی باید در بحث تحقیق و توسعه (R & D) تقویت شود و قطعه سازان برای رفع مشکلات خود از شرکت های داخلی کمک بگیرند.
نماینده مردم اراک، خندا و کمیجان اظهار کرد: در سال رونق تولید با جهاد همه جانبه برای توسعه اقتصادی کشور باید تلاش کرد. امسال سال سختی است و دشمن هدف از تحریم ها را جنگ اقتصادی عنوان کرده، در این جنگ اقتصادی تمام فراکسیون های مجلس با اتحاد و همدلی برای انسجام و هم افزایی هرچه بیشتر در کنار مردم و مسئولین هستند.
نظر شما