به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از اتاق بازرگانی استان زنجان، غلامحسین جمیلی با اشاره به مأموریتهای شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی، اظهار کرد: به استناد ماده ۱۱ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار برای این شورا وظایف و اختیاراتی تعیین شد که از آن جمله میتوان به پیشنهاد اصلاح، حذف یا وضع مقررات اعم از آئیننامه، بخشنامه، دستورالعمل، شیوهنامه یا رویه اجرایی در راستای بهبود محیط کسب و کار بر اساس گزارش تهیه شده از سوی دبیرخانه این شورا اشاره کرد.
وی با اشاره به دیگر وظایف و اختیارات شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی، تصریح کرد: از دیگر وظایف این شورا، زمینهسازی برای شناسایی واحدهای تولیدی مشمول پرداخت مالیات با همکاری تشکلهای اقتصادی به منظور دریافت مالیات از همه فعالان اقتصادی و گسترش پایه مالیاتی است که برای ما با اهمیت بوده و به آن پایبند هستیم.
جمیلی در ادامه، تعیین و انتشار اطلاعات آماری مورد نیاز برای فعالان اقتصادی را نیز از دیگر وظایف این شورا برشمرد و خاطرنشان کرد: با توجه به فراگیری تکالیف این شورا، دامنه و ظرفیت طرح موضوعات در آن زیاد بوده و این شورا یک ظرفیت بحث و تبادل نظر برای بخش خصوصی و دولت است.
نظر شما