به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی سفیدیان صبح سه شنبه در نشست بررسی حفاظت از اراضی ملی استان سمنان به میزبانی منابع طبیعی سمنان با بیان اینکه ۱۵ کیلومتر کمربندی حفاظتی در اراضی ملی سمنان ایجاد شد، تاکید کرد: این کار طی سال گذشته و با هدف حفاظت از حقوق بیت المال و جلوگیری از تعرض به اراضی ملی صورت گرفته است.
وی افزود: اجرای کمربند حفاظتی با استفاده از روشهای بنچ مارک، حفر کانال و ایجاد خاکریز در مکانهای مشخص و در مرز اراضی ملی و مستثنیات در سطح شهرستانهای استان سمنان صورت گرفته است.
معاون منابع طبیعی استان سمنان بیان کرد: این طرح به منظور تعیین حدود و ثغور اراضی ملی و تشخیص آن از مستثنیات و جلوگیری از تصرفات غیر قانونی اجرا شده است.
سفیدیان تاکید کرد: با ایجاد کمربند حفاظتی بخش قابل توجهی از اراضی و پوششهای ارزشمند طبیعی از تصرف سودجویان و فرصت طلبان در امان میماند.
وی همچنین از ایجاد کمربند حفاظتی در مرز اراضی ملی شهرستانهای شاهرود و مهدیشهر به طول ۱۵ کیلومتر خبر داد و افزود: اعتبارات لازم برای اجرای این کمربند نیز از محل صندوق توسعه ملی، کمکهای مردمی، خود یاریها و خیرین تأمین شده است.
معاون حفاظت از اراضی منابع طبیعی استان سمنان در خصوص برنامه اجرایی کمربند حفاظتی در سال ۹۸ اظهار داشت: با توجه به اهمیت احداث کمربند حفاظت در مرز اراضی ملی و مستثنیات مسافت ۱۱۹ کیلومتر کمربند حفاظتی با اعتباری معادل ۱۴ میلیارد و ۲۸۰ میلیون ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی پیش بینی و با تخصیص اعتبارات عملیات اجرایی شروع خواهد شد.
سفیدیان در دیگر بخش سخنان خود گفت: یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سرخه نیز با همکاری پاسگاه انتظامی افتر با حضور در منطقه نسبت به رفع تصرف و خلع ید شش هزار و ۹۰۰ هکتار اراضی ملی شده در اردیبهشت ماه ۹۷ اقدام کردهاند.
نظر شما