پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۳۹

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان:

سفر ژنو برخی اعضا از سوی شورای شهر زنجان برنامه‌ریزی نشده بود

 سفر ژنو برخی اعضا از سوی شورای شهر زنجان برنامه‌ریزی نشده بود

زنجان-رئیس شورای اسلامی شهر زنجان گفت: اگر اعتراضی پیرامون سفر ژنو وجود دارد، باید اظهار کرد که این سفر از سوی شورای شهر برنامه‌ریزی نشده بود.

به گزارش خبرنگار مهر،، اسماعیل دویران ظهر سه شنبه در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر زنجان با اشاره به اعتراضاتی پیرامون سفر چند تن از اعضای شورای شهر و شهردارزنجان به ژنو سوئیس، افزود: برنامه این سفر از سوی شورای اسلامی شهر زنجان تدارک دیده نشده بود.

وی با یادآوری اینکه در این سفر فقط برای یکی از اعضای شورای اسلامی شهر زنجان مأموریت سفر به ژنو سوئیس صادر شده و دو تن دیگر از اعضای شورا با هزینه شخص خودشان به این سفر عزیمت کرده بودند، تصریح کرد: این در حالی است که دعوت برای حضور در همایشی که در ژنو ترتیب داده شده، برای همه اعضای شورای اسلامی شهر زنجان بود.

رئیس شورای شهر زنجان با بیان اینکه نباید حضور اعضا در ژنو سوئیس منجر به تعطیلی شورای شهر می‌شد، ادامه داد: به همین خاطر تصمیم جمعی اعضای شورای شهر منتج به این موضوع شد که از شورای شهر به تعداد چهار نفر و از مجموعه شهرداری زنجان نیز چند نفر در این سفر حضور داشته باشند.

دویران با تاکید بر اینکه روال قانونی سفر اعضای شورا و شهردار از طریق وزارت کشور و استانداری طی شد، اظهار کرد: در نهایت، مجوز برای حضور یک نفر از اعضا صادر و قرار شد سایرین با هزینه شخصی به این سفر بروند. در مورد مجموعه شهرداری نیز علاوه بر خود شهردار، مدیر سرمایه‌گذاری و یک نفر از مجموعه حراست نیز در این سفر حضور داشتند.

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان با اشاره به اینکه فارغ از این اسامی، ریالی برای حضور سایرین در این سفر هزینه نشده است، خاطرنشان کرد: متأسفانه صحبت‌هایی که در راستای غیرقانونی بودن سفر برخی افراد مطرح می‌شود، به هیچ عنوان متوجه شورای شهر نیست؛ چرا که موضوع غیرقانونی بودن سفر زمانی صحت می‌یابد که این سفر از طریق شورای شهر انجام شده و هزینه‌های آن را نیز این مجموعه پرداخت کرده باشد.

کد خبر 4628028

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha