پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۳۰

استاندار تهران:

نگاه استانداری تهران به مقوله تولید حمایت محور است

 نگاه استانداری تهران به مقوله تولید حمایت محور است

ورامین- استاندار تهران گفت: نگاه استانداری تهران به مقوله تولید حمایت محور است.

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندپی عصر پنج شنبه در نشست صمیمی با فعالین صنایع شهرستان ورامین طی سخنانی اظهار داشت: صنعت گران سربازان جنگ اقتصادی هستند و بانک‌ها نباید با سنگ اندازی در ارائه تسهیلات آنها را خلع سلاح کنند.

محسنی بندپی افزود: نامگذاری سال ۹۸ به رونق تولید که منتج به رشد تولید ناخالص ملی می‌شود را در شرایط حساس کنونی بسیار هوشمندانه است.

وی با بیان اینکه همه باید با انسجام و وحدت در شرایط جنگ اقتصادی با تلاش مضاعف به تحقق شعار سال اهتمام کنیم گفت: آمریکا در جنگ کلاسیک نظامی حریف ایران نیست و لذا رئیس جمهور این کشور اولویت را جنگ اقتصادی گذاشته است.

استاندار تهران بیان داشت: کمبود نقدینگی و مشکلاتی که از سوی بانک‌ها برای رونق تولید ایجاد می‌شود در استان تهران چشمگیرتر است و مقررات زدایی و رفع بروکراسی زائد اداری هم وظیفه مجلس و هم وظیفه دولت است و آماده همکاری‌های مشترک در این بخش هستیم.

محسنی بندپی در ادامه اظهار داشت: نگاه استانداری تهران به مقوله تولید حمایت محور است و به زودی طی مکاتبه‌ای مشترک به همراه وزیر صمت به رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست مشکلات مربوط به صنایع آلاینده را تا حصول نتیجه پیگیری می‌کنم.

کد خبر 4629676

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha