محمدحسین فرهنگی ظهر امروز جمعه در حاشیه راهپیمایی روز قدس تبریز در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن قدردانی از حضور پرشور مردم تبریز و سایر شهرهای کشورمان در راهپیمایی روز جهانی قدس، افزود: حضور مردم در راهپیمایی روز قدس تا آزادی قدس شریف ادامه دارد.
وی با تاکید بر اینکه نامگذاری روز جهانی قدس از سوی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران یک ابتکار بزرگ برای ملت مظلوم فلسطین است، گفت: آخرین جمعه ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای نشان دادن برائت مسلمانان در سطح بین المللی است و انتخاب این روز هوشمندانه از سوی امام (ره) بود.
این نماینده مجلس گفت: امروز به برکت مبارزات و راهپیمایی روز قدس، آرزوی شیطانی رژیم صهیونیستی برای تشکیل حکومت از نیل تا فرات به فراموشی سپرده شده است.
فرهنگی با بیان اینکه اسرائیل غاصب هر لحظه احساس نابودی می کند، افزود: به فرموده مقام معظم رهبری رژیم صهیونیستی به روزهای پایانی عمر خود نزدیک شده و ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.
وی با بیان اینکه روز قدس به عنوان یکی از مناسبت های مهم ملت های مسلمان برای نمایش اتحاد و همبستگی در برابر ظلم است، گفت: در روز جهانی قدس امسال، امت اسلام و آزادی خواهان جهان با نشان دادن قدرت حقیقی جبهه مقاومت، ستونهای ظلم را به لرزش درآوردند.
نظر شما