پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۳۹

فرمانده انتظامی دامغان:

۱۸۰۰ طرح عملیاتی پلیس در دامغان اجرا شد

۱۸۰۰ طرح عملیاتی پلیس در دامغان اجرا شد

دامغان - فرمانده انتظامی دامغان با اشاره اجرای یک هزار و ۸۰۹ طرح عملیاتی پلیس این شهرستان گفت: استمرار این طرح‌ها در اولویت اصلی پلیس است.

سرهنگ سید رضا علوی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه یک هزار و ۸۰۹ طرح عملیاتی پلیس در دامغان اجرا شد، ابراز داشت: در این طرح ۹۵ نفر سارق دستگیر و ۱۹۳ فقره سرقت کشف شده است.

وی افزود: با اجرای طرح عملیاتی پلیس دامغان ۱۰۱ طرح در قالب مقابله و مبارزه با مواد مخدر و دستگیری عوامل توزیع و فروش این مواد خانمان‌سوز بوده که در این راستا یک‌تن انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی دامغان بابیان اینکه این طرح‌ها منجر به کشف ۱۰ قبضه سلاح شکاری نیز شده است، ابراز داشت: شناسایی ۸۰ کیلو گوشت منجمد خارج از شبکه توزیع و مقداری گوشت‌های فاسد از دیگر برنامه‌های اجراشده در قالب طرح‌های عملیاتی پلیس بوده است.

علوی از رسیدگی به ۹۸۱ فقره پرونده در سطح کلانتری‌ها و پاسگاه‌های انتظامی تحت پوشش خبر داد و تصریح کرد: از این تعداد ۲۶ فقره پرونده مربوط به جرائم سایبری بوده است.

وی اضافه کرد: در عصر حاضر با توجه به پیچیدگی و تنوع جرائم، موفقیت پلیس با برقراری اعتماد متقابل بین پلیس و مردم به‌عنوان سرمایه‌های اجتماعی و همکاری و مشارکت در تأمین امنیت خواهد بود.

فرمانده انتظامی دامغان بابیان اینکه امنیت یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های توسعه کشور که تأمین آن نیازمند عزم همگانی و همکاری همه متصدیان و مردم است، اضافه کرد: جلب رضایت مردم هدف پلیس در اجرای طرح‌های امنیت اجتماعی به شمار می‌رود که استمرار این طرح‌ها در شهرستان از اولویت اصلی پلیس است.

کد خبر 4630933

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha