به گزارش خبرنگار مهر، فاضل عبیات عصر امروز یکشنبه در جلسه قرارگاه بازسازی مناطق سیل زده خوزستان اظهار کرد: عملیات بازسازی و نوسازی منازل مسکونی سیل زده در شوشتر و شعبیه وضعیت خوبی داریم و احساس می کنیم که روند کار ها امیدبخش است.
وی افزود: در شهرستان شوش هم همین وضعیت برقرار است و در مرحله بعد تمرکز ما روی روستاهای دشت آزادگان و حمیدیه بود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان تصریح کرد: با کارهایی که در روزهای اخیر انجام شد و وعده هایی که مسئولان بنیاد مسکن درباره احداث و تعمیر منازل مسکونی تخریبی سیل زده و احداثی به ما دادند فکر می کنیم کار به طور جدی شروع شود.
عبیات گفت: در ارتباط با بقیه مناطق سیل زده اظهارات فرمانداران برخی مناطق مثل کارون و شادگان تایید می کنم که باید به بحث بازسازی آنها توجه بیشتر و جدی تری شود.
وی ادامه داد: مراحل مقدماتی پرداخت خسارت سیلاب کشاورزان خوزستانی آغاز شده اما طوری نیست که احساس شود که فرآیند پرداخت خسارت روان است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان گفت: باید درباره محاسبه میزان دقیق خسارات به کشاورزان توسط فرمانداران و جهاد کشاورزی و مدیران نهادهای نظارتی دقت کافی صورت گیرد.
عبیات اضافه کرد: در کنار رعایت دقت در محاسبه میزان خسارات ناشی از سیلاب به کشاورزان سرعت در پرداخت خسارت نیز باید لحاظ شود.
وی بیان کرد: بانک ها نیز در زمینه پرداخت به موقع تسهیلات و اعتبارات برای بازسازی منازل مسکونی مناطق سیل زده خوزستان همکاری لازم را داشته باشند زیرا کسانی که با استفاده از تسهیلات بلاعوض خانه های خود را بازسازی کردند اکنون نگران تاخیر در پرداخت تسهیلات هستند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان با اشاره به ساخت و ساز در حریم و حد بستر رودخانه ها در مناطق سیل زده استان و تکلیف روستاهای سیل زده در این مناطق، یادآور شد: با سازمان آب و برق خوزستان جلسات آغاز شده و فکر می کنیم طی هفته آینده به جمع بندی نهایی و تصمیم گیری و تعیین تکلیف درباره حریم رودخانه ها در استان برسیم.
عبیات گفت: هرگونه ابلاغ و یا دستور تخلیه مناطق سیل زده باید با هماهنگی و اخذ نظر فرماندار شهرستان مربوطه باشد.
نظر شما