پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۰۴

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران:

فرهنگ ولایتمداری در دشت ورامین با اقتدار جریان دارد

 فرهنگ ولایتمداری در دشت ورامین با اقتدار جریان دارد

ورامین- رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: فرهنگ ولایتمداری در دشت ورامین با اقتدار جریان دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحسن محمودی صبح چهارشنبه در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز عید فطر، به مناسبت قیام تاریخی ۱۵ خرداد در شهرستان ورامین بیان کرد: امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و مراجع تقلید از مردم شهرستان ورامین تجلیل کردند، این مدال افتخار برای دیار ۱۵ خرداد است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: شهدای ۱۵ خرداد به این دیار هویت بخشیدند و این دیار با نام شهدای ۱۵ خرداد در ایران و سراسر دنیا شناخته می‌شوند.

وی افزود: تا زمانی که از فرهنگ ۱۵ خرداد و فرهنگ شهادت در راه ولایت فاصله نگیریم موفق خواهیم بود.

امام جمعه موقت شهرستان ورامین گفت: امروزه مردم قهرمان ورامین، همچون پدرانشان اگر رهبری اجازه بدهد، دوباره به میدان می آیند و از کسی هم ترسی ندارد و از ولایت و انقلاب دفاع خواهند کرد.

وی تصریح کرد: مردم دیار ۱۵ خرداد نگذاشته اند که دشمنان در این عصر کنونی روحیه جهادی جوانان و مردم انقلابی این دیار را بگیرد.

محمودی یادآور شد: عظمت امروز انقلاب اسلامی به برکت خون پاک شهدای ۱۵ خرداد و شهدای مظلومی است که با نثار خون پاک خود، از ولایت و مرجعیت و آزادی و آزادگی دفاع کردند، مردم این منطقه نشان دادن برای دفاع از رهبر و ولی خود از فدا کردن جانشان نیز ابایی ندارند.

وی گفت: امروزه امام خمینی (ره) به عنوان یک چهره صاحب نظر و دوست داشتنی هستند و امثال امام راحل شاید در یک قرن دیگر متولد نشوند.

رئیس ستاد ۱۵ خرداد استان تهران بیان کرد: ۳۰ سال از رهبری امام خامنه ای می‌گذرد، اما با وجود تمام کودها و دشمنی‌های فراوان برعلیه جمهوری اسلامی ایشان این کشور با اقتدار علمداری و نگه داشته است.

وی اظهار داشت: روز ۱۵ خرداد، روز تجدید میثاق مردم ورامین با رهبری و ولایت است، بعد از ۵۶ سال فرهنگ ولایتمداری در دشت ورامین هنوز با اقتدار جریان دارد.

کد خبر 4633650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha