غلامرضا صدیق راد، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برای کودکان کار که محلی برای اسکان ندارند یک مرکز شبانه روزی به آنها اختصاص داده شده و شبانهروزی از آنها نگهداری میکنیم و بهزیستی در چهارچوب قوانین به وظایف خودش ادامه میدهد.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص بررسی طرح سازماندهی کودکان کار، افزود: ما در این راستا مرکز حمایتی آموزشی خاص کودکان خیابانی را راه اندازی کردیم و در حال حاضر به ۴۰۰ نفر از این کودکان خدمات رسانی میکنیم.
مدیرکل بهزیستی خوزستان با اشاره به محتوای آموزشی ارائه شده به کودکان کار، اذعان کرد: علاوه بر کمکهای مالی و معیشتی، آموزشهای مهارتی، تحصیلی، فرهنگی و فنی و حرفهای به کودکان کار و خانوادههای آنها ارائه میشود.
صدیق راد افزود: نزدیک به ۹۰ درصد کودکان کار خانه و زندگی و پدر و مادر دارند و در ساعاتی که در خیابان کار میکنند نمیتوانیم آنها را دستگیر و به اجبار در مراکز شبانه روزی نگهداری کنیم.
وی گفت: در مواردی که کودکان کار خانه زندگی ندارند از طریق قوه قضائیه، دادگستری، کلانتری، به ما ارجاع داده میشوند و تا وقتی شرایط بازگشت را به جامعه داشته باشند ما آنها را در مراکز شبانه روزی نگهداری میکنیم.
مدیرکل بهزیستی خوزستان بیان کرد: در غیر این صورت ۲۰ تا ۴۰ روز نگهداری و سپس به مراکز دیگر انتقال داده میشوند.
صدیق راد با بیان اینکه کودکان کار عمدتاً از مناطق حاشیهنشین شهرها هستند، اذعان کرد: اگر ما ریشهای در سطح شهر کار نکنیم کودکان کار روز به روز اضافه میشوند و بهزیستی چقدر میتواند آنها را سازماندهی کند؟
نظر شما