پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۵ فروردین ۱۳۸۶، ۱۲:۳۵

همایش " ملاصدرا و ارسطو" در آتن برگزار می شود

همایش "ملاصدرا و ارسطو " در نیمه دوم سال 86 در آتن پایتخت یونان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر سید محمد رضا دربندی رایزن فرهنگی ایران در آتن گفت:  نخستین برنامه های که رایزنی فرهنگی ایران در زمینه معرفی توأمان اندیشمندان ایرانی ویونانی دارد، برگزاری همایش ملاصدرا و ارسطو است. در واقع به وسیله این همایش دو جریان فکری ایرانی ویونانی و آرا وعقاید این دو فیلسوف با یکدیگر بررسی می شوند.

 وی تصریح کرد: این همایش با هدف ایجاد ارتباط بین فیلسوفان ایران و یونان و بیان دیدگاه حکمای اسلامی در شش ماهه دوم سال 86  برگزاری می‌شود.

دربندی اضافه کرد: برنامه برگزاری همایشهای تطبیقی مانند همایش سهروردی وابن سینا نیز در برنامه رایزنی فرهنگی ایران در یونان قرار دارد البته این برنامه ها با همکاری مراکز فرهنگی  ودانشگاههای این کشور برپا می شوند.

وی در خصوص برنامه های ایران در سال مولانا در یونان، عنوان کرد: کتاب مثنوی معنوی به زبان یونانی ترجمه و توسط  یک ناشر معروف یونانی منتشر شده است. البته علاوه بر این در سال جدید نشستهایی را نیز در این زمینه در دانشگاهها ومراکز فرهنگی یونان برگزار خواهیم کرد.

کد خبر 463471

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha