پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۲۵

رئیس جهاد کشاورزی نهاوند خبر داد:

پیش‌بینی برداشت بیش از ۷۰ هزار تن گندم در نهاوند

پیش‌بینی برداشت بیش از ۷۰ هزار تن گندم در نهاوند

نهاوند- رئیس جهاد کشاورزی نهاوند از پیش‌بینی برداشت بیش از ۷۰ هزار تن گندم در این شهرستان خبر داد.

حسین خردمند در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه شهرستان نهاوند یکی از مناطق مهم تولید گندم استان همدان است که همه‌ساله ارقام مرغوبی از این محصول را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهد، گفت: در سال جاری سطح زیر کشت گندم در شهرستان نهاوند بیش از ۱۹ هزار هکتار است که از این مساحت ۱۲ هزار هکتار گندم آبی و ۷ هزار هکتار گندم دیم را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس پیش بینی ها در فصل برداشت مجموع تولید گندم شهرستان نهاوند به ۶۵ تا ۷۰ هزار تن می رسد.

رئیس جهاد کشاورزی نهاوند با اشاره به سطح ۱۱ هزار هکتاری کشت جو آبی و دیم در شهرستان نهاوند گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال ۳۳ هزار تن جو نیز از مزارع زیر کشت جو نهاوند برداشت شود.

وی گفت: امسال میزان برداشت نسبت به سال گذشته تغییر محسوسی نخواهد داشت اما با توجه به وضعیت آبی پیش‌بینی می‌شود کشت مطلوب‌تری نسبت به سال‌های گذشته داشته باشیم.

خردمند افزود: در حال حاضر قیمت خرید تضمینی گندم از سوی دولت هر کیلوگرم یک هزار و ۷۰۰ تومان تعیین‌شده که کشاورزان می‌توانند گندم مازاد بر نیاز خود را با این قیمت تحویل مراکز خرید دهند.

وی گفت: در شهرستان نهاوند قابلیت ذخیره گندم به میزان ۲۲ هزار تن وجود دارد و در صورت نیاز بخشی از آن در انبارهای مرکز استان همدان ذخیره می‌شود.

کد خبر 4635490

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha