رضا احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استان ایلام دارای بیش از ۶۴۰ هزار جنگل است که در فصل تابستان با معضل آتش سوزی مواجه می شوند.
وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۳۰ مورد آتش سوزی در سطح مزارع و منابع طبیعی استان اتفاق افتاده که نیازمند توجه و رعایت بیشتر مردم و مسئولان است.
مدیر کل منابع طبیعی ایلام افزود: بیش تر حوادث اتفاق افتاده در سطح مزارع بوده و تنها یک مورد آتش سوزی آن هم در بخش چوار شهرستان ایلام در جنگل های استان اتفاق افتاده است.
احمدی به اهمیت استقرار بالگرد در استان اشاره کرد و گفت: استاندار ایلام پیگیری های لازم را انجام داده است و امیدواریم این امر در آینده نزدیک محقق شود.
وی افزود: ۹۰ منطقه بحرانی و مستعد آتش سوزی در جنگل های استان ایلام شناسایی شده که پایگاههایی در این زمینه ای جا و نیروهای دیده بان همراه تجهیزات در آن مناطق به کار گرفته شده است.
نظر شما