۱۹ خرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۲۴

مدیرعامل توزیع برق استان مرکزی خبر داد؛

راه اندازی سامانه آنلاین رویت پذیری پیک مصرف برق استان مرکزی

راه اندازی سامانه آنلاین رویت پذیری پیک مصرف برق استان مرکزی

اراک- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: سامانه رویت پذیری پیک مصرف برق استان مرکزی راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد الله داد روز یکشنبه در نشست خبری به مناسبت ۱۹ خرداد ماه روز مدیریت مصرف برق در اراک اظهار داشت: ارزان بودن قیمت برق چند سالی است موجب می شود که خیلی از اقدامات ما با نتیجه مطلوب همراه نباشد زیرا قبض چند هزار تومانی را نمی توان با سایر هزینه های زندگی مقایسه کرد و این هزینه ارزان آن طور که باید دغدغه افراد نیست.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی بیان کرد: امروز چالشی جدید تحت عنوان بیت کویین وجود دارد که از رشد نامتعارف ۱۳ درصدی مصرف برخوردار هستیم و در صنایع و مرغداری‌ها و در بسیاری منازل سیستم ها، سخت افزارها و نام افزارها بیت کوین نصب می شود.

الله داد افزود: در مساجد و مدارس با توجه به رایگان بودن مصرف برق استفاده از بیت کویین برای برق ارزان بسیار است، هرچند برنامه های مدیریت مصرف وجود دارد اما، در این زمینه موفق نبودیم.

وی گفت: از حدود ۶۰ هزار مگاوات پیک ثبت شده در سال گذشته، ۲۲ هزار مگاوات مربوط به سیستم های سرمایشی بوده و بر اساس آمار ۳۰۰ هزار کولر گازی وارد شده و در تامین برق آن برای ۵۰۰ ساعت در ۳۶۵ روز سال با مشکل تولید مواجه هستیم.

وی گفت: برنامه های تشویقی بسیاری برای صنایع، کشاورزان و ادارات برای کاهش مصرف برق با همکاری شرکت توزیع برق استان انجام می شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی اظهار کرد: با توجه به جریان خاموشی های سال گذشته در صدد پیگیری خسارت به وجود آمده و آسیب به وسایل برقی مردم هستیم تا از طریق بیمه این خسارت ها جبران شود.

الله داد: بیان کرد: سرقت کابل برق مشکلی است که به تخریب بی مهابای تاسیسات برق منجر می شود و آمار آن رو به افزایش است. در تلاش هستیم سیستم انتقال برق را با توجه به گران بودن قیمت مس به کابل آلومینیومی مجهز کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: فرسودگی شبکه برق از جمله معضلات شرکت توزیع برق است و اختلافات چشمگیری بین قیمت تمام شده برق و نرخ تمام شده فروش و قیمت تمام شده فروش انشعاب و نرخ ما وجود دارد.

الله داد افزود: قیمت انشعاب خانگی در شهرها یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و و قیمت تمام شده برای ما ۴ الی ۵ میلیون تومان است و در روستاها قیمت انشعاب خانگی ۶۰۰ هزار تومان می باشد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی بیان کرد: یکی از بدهکارترین ادارات در پرداختی های بحث برق استانداری بود که سال گذشته با همکاری استاندار بدهی تمام فرمانداری ها و استانداری تسویه شد و عمده طلب شرکت توزیع برق در مراحل بعدی از صنایع، مجموعه ای از ادارات، شهرداری ها، شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی و … است.

وی تاکید کرد: با توجه به شدت مصرف برق مشترکین خانگی، صنعتی و کشاورزی در ایام تابستان تغییر ساعت ادارات استان با موافقت استاندار در دستور کار است.

کد خبر 4636510

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha