پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

«نتانیاهو» به دلیل فساد مالی در دادگاه حاضر می شود

«نتانیاهو» به دلیل فساد مالی در دادگاه حاضر می شود

قرار است نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل ارتکاب فساد مالی، در روز اول اکتبر (۹ مهرماه) در جلسه دادگاه حضور پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، جلسه رسیدگی به پرونده فساد مالی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ماه اکتبر برگزار می شود.

بر اساس این گزارش، قرار است نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل ارتکاب فساد مالی، در روز اول اکتبر (۹ مهرماه) در جلسه دادگاه حضور پیدا کند.

پلیس رژیم صهیونیستی از آغاز سال ۲۰۱۷ تاکنون بارها نتانیاهو را به اتهامات فساد و اختلاس در پرونده های موسوم به پرونده های ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ تحت بازجویی قرار داده است.

پرونده ۱۰۰۰ مربوط به هدایایی است که نتانیاهو و خانواده‌اش از بازرگانان خارجی به صورت غیرقانونی دریافت کرده‌اند. این هدایا به ویژه از سوی آرنون میلچن میلیاردر آمریکایی دریافت شده و شامل قوطی‌های سیگار فاخر برای نتانیاهو بوده است. ساره همسر وی نیز بهترین انواع مشروبات الکلی و جواهرات را دریافت کرده است. این هدایا طی سالیان طولانی ادامه داشته و ارزش آنها به صدها هزار شیکل می‌رسد.

پرونده ۲۰۰۰ نیز مربوط به اتهامات مطرح شده در خصوص تبادل رشوه بین نتانیاهو و ناشر روزنامه یدیعوت آحارونوت است که در مجموعه‌ای از دیدارهای ثبت شده بین دو نفر رد و بدل شده است. این رشوه مربوط به پوشش نتانیاهو در این روزنامه بوده و توافقی در این خصوص به دست آمده و قرار شده چهره ای مثبت و خوب از نتانیاهو ارائه شود و در مقابل نتانیاهو نیز از این روزنامه در برابر روزنامه صهیونیستی اسرائیل الیوم حمایت کرده یا برای جلوگیری از صدور هفته نامه این روزنامه وارد عمل شود.

کد خبر 4637589

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha