۲۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۲۵

راهنمای گام به گام اخذ ویزای تحصیلی کانادا

 راهنمای گام به گام اخذ ویزای تحصیلی کانادا

همه ساله بالغ بر صد هزار دانشجوی خارجی از اقصا نقاط جهان برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا اقدام می‌کنند. اگر شما هم آرزوی تحصیل در کانادا را در سر دارید با ما همراه باشید.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، دانشگاه‌های کانادا در شمار صد دانشگاه برتر جهان هستند. درخواست سالانه بیش از صد هزار نفر برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا به‌خوبی گویای سطح کیفی بالای خدمات علمی-آموزشی ارائه‌شده در این کشور است. در کنار این سطح کیفی بالا، فعالیت‌های تحقیقاتی در دانشگاه‌های کانادا هم بسیار قابل‌توجه و کاربردی هستند. این‌ها همه در حالی است که تحصیل در کانادا، نه صرفاً به‌عنوان تجربه‌ای علمی، که تجربه‌ای ارزشمند برای آینده و زندگی خواهد بود و فرصت آشنایی با ملیت‌ها و فرهنگ‌های مختلف حاضر در این کشور را برای دانشجویان خارجی به‌همراه خواهد داشت.

اگر شما هم رویای تحصیل در این کشور فوق‌العاده را در سر دارید، با ما همراه باشید تا با مراحل دریافت ویزای تحصیلی کانادا آشنا شوید.

مراحل اخذ ویزای تحصیلی کانادا

گام اول: ثبت درخواست برای دریافت نامهٔ پذیرش از یکی از دانشگاه‌ها / کالج‌های کانادا: اولین گام برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا، اقدام برای دریافت نامهٔ پذیرش از یکی از مؤسسه‌های آموزشی معتبر این کشور است. تعداد این مؤسسه‌های آموزشی نسبتاً زیاد است. با انجام تحقیقات جامع، بهترین کالج‌ها یا دانشگاه‌های مرتبط با رشتهٔ تحصیلی‌تان را پیدا کنید و نام‌شان را در فهرست کوتاهی درج کنید. سپس به وب‌سایت‌های رسمی هر یک از آن‌ها رجوع کنید و بر اساس ملاک‌هایی چون کیفیت خدمات آموزشی، رتبهٔ دانشگاه، روند برنامه‌های آموزشی، شهریه و امکاناتی که برای دانشجویان خارجی در نظر می‌گیرند، از میان‌شان بهترین گزینه را انتخاب کنید.

پس از انتخاب دانشگاه موردنظر، نوبت به پر کردن فرمی می‌رسد که از سوی مسئولان هر دانشگاه برای دریافت نامهٔ پذیرش در نظر گرفته می‌شود. در حین ثبت این درخواست و پر کردن فرم به چند مدرک نیاز خواهید داشت. مدارک تحصیلی قبلی، کپی گذرنامه و مدرک زبان انگلیسی مهم‌ترین آن‌ها هستند. از آنجایی که روند ثبت درخواست معمولاً به‌صورت اینترنتی است، به نسخهٔ اسکن‌شدهٔ این مدارک نیاز خواهید داشت. هزینهٔ موردنیاز برای ثبت درخواست بین ۸۰ تا ۱۲۰ دلار خواهد بود.

پس از گذراندن این مراحل کار دیگری نخواهید داشت و باید منتظر جواب مؤسسهٔ موردنظرتان باشید.

گام دوم: پرداخت شهریه: پس از دریافت نامهٔ پذیرش از مؤسسهٔ آموزشی موردنظر در کانادا، نوبت به پرداخت شهریهٔ آن می‌رسد. اطلاعات مربوط به میزان شهریه و چگونگی پرداخت آن در نامهٔ پذیرش ذکر می‌شود. پس از واریز شدن وجه شهریه به حساب بانکی دانشگاه یا کالج موردنظر در کانادا، رسیدی در اختیار شما قرار خواهد گرفت. برای نهایی کردن درخواست ویزای تحصیلی کانادا به این رسید نیاز خواهید داشت و جزء مدارک مورد نیاز است.

گام سوم: دریافت گواهی سرمایه‌گذاری ضمانت‌شده: دانشجویان خارجی که قصد دریافت ویزای تحصیلی کانادا را داشته باشند، پس از پرداخت شهریهٔ دانشگاه موردانتخاب باید برای دریافت گواهی سرمایه‌گذاری ضمانت‌شده (به‌اختصار GIC) اقدام کنند. این گواهی ارزشی به مبلغ ۱۰,۲۰۰ دلار آمریکا دارد و برای هزینه‌های یک سال اول زندگی و تحصیل در کانادا در نظر گرفته می‌شود. این گواهی باید از بانک‌هایی صادر بشوند که از سوی سازمان مهاجرت کانادا معرفی شده‌اند.

از کل مبلغ یادشده حدود ۲۰۰ دلار صرف هزینهٔ کارهای اداری بانک مورد نظر می‌شود. به‌علاوه به‌محض ورود به کانادا ۲۰۰۰ دلار دیگر هم از آن کسر می‌شود و در اختیار دانشجو قرار می‌گیرد. ۸۰۰۰ دلار باقی مانده در دوازده قسط مساوی طی یک سال اول اقامت در کانادا، به‌صورت ماهانه در اختیار دانشجو قرار می‌گیرد.

گام چهارم: انجام دادن آزمایش‌های پزشکی: متقاضی تحصیل در کانادا پس از گذراندن مراحل یادشده باید به‌منظور انجام دادن تعدادی آزمایش نزد پزشکی برود که از سوی دولت کانادا معرفی و تأیید شده است. با انجام دادن آزمایش‌ها رسیدی به متقاضی داده خواهد شد تا به‌هنگام نهایی کردن درخواست ویزا در شمار مدارک مورد نیاز ارسال کرد.

گام پنجم: ثبت درخواست اولیه برای ویزای تحصیلی کانادا: پس از گذراندن مراحل فوق باید با ارائهٔ مدارک موردنیاز درخواست اولیه برای ویزای تحصیلی این کشور را ثبت کنید:

* فرم تکمیل‌شدهٔ ویزا؛
* اصل گذرنامه به‌همراه کپیِ صفحهٔ اطلاعات شخصی (شامل نام، تاریخ تولد، تاریخ اعتبار گذرنامه و ….)؛
* فرم تکمیل‌شدهٔ اطلاعات خانوادگی؛
* نامهٔ پذیرش دریافتی از مؤسسهٔ آموزشی موردنظر در کانادا؛
* فرم تکمیل‌شدهٔ استخدام نماینده یا وکیل (IMM 5476)؛ اگر از نماینده یا وکیلی برای مهاجرت به کانادا کمک می‌گیرید، باید این فرم را پر کنید؛ این نماینده هر کسی می‌تواند باشد، دوست، یکی از اعضای خانواده، وکیل مهاجرت و …؛
* مدرک زبان انگلیسی؛
* مدارک تحصیلی قبلی؛
* رسید وجه پرداختی برای شهریه؛
* تأییدیهٔ دریافت گواهی سرمایه‌گذاری ضمانت‌شده؛
* پرسش‌نامهٔ مخصوص به دانشجویان؛
* رسید یا مدارک مرتبط با آزمایش‌های پزشکی انجام‌شده.

گام ششم: اقدامات نهایی پس از موافقت با درخواست اخذ ویزای تحصیلی کانادا: به‌محض اعلام موافقت سازمان مهاجرت با درخواست ویزای تحصیلی، معرفی‌نامه‌ای در اختیارتان قرار خواهد گرفت که به‌هنگام ورود به کانادا باید در اختیار مسئولان مربوطه قرار بدهید. به خاطر داشته باشید باید در کنار گذرنامه، مدارکی نظیر گواهی تمکن مالی و نامهٔ پذیرش را هم به‌همراه داشته باشید.

مجوز الکترونیکی برای گذرنامهٔ فعلی‌تان صادر می‌شود. به همین خاطر حتماً باید با همان گذرنامه‌ای سفر کنید که از آن برای ثبت درخواست ویزای تحصیلی استفاده کرده‌اید. اعتبار این مجوز پنج سال است؛ اگر هم گذرنامه‌تان زودتر از این بازهٔ پنج‌ساله منقضی بشود مجوز اعتبارش را از دست خواهد داد.

سخن پایانی

مراحل دریافت ویزای تحصیلی کانادا و مدارک موردنیاز برای آنکه در این مقاله عنوان شدند، مربوط به روند کلی و معمول دانشگاه‌های کانادا است. گاهی ممکن است بسته به دانشگاه موردانتخاب، به مدرک یا مدارک دیگری هم نیاز پیدا کنید. به همین خاطر پس از انتخاب دانشگاه یا مؤسسهٔ آموزشی، به‌دقت تمامی دستورالعمل‌ها و راهنماهای مرتبط با پذیرش دانشجویان خارجی در وب‌سایت آن را مطالعه و بررسی کنید تا در ادامهٔ کار به مشکلی برنخورید. در حین گذراندن مراحل هم تمامی رسیدها و مدارک جانبی دیگری را که دریافت می‌کنید نزد خود نگه دارید. ممکن است در آینده به آن‌ها نیاز پیدا کنید.

برای جلوگیری از هر گونه اشتباه می‌توانید از متخصصان دارالترجمه رسمی ایران کانادا کمک بگیرید. کارشناسان مجرب این مجموعه با بیش از ۱۰ سال سابقه در اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی این کشور می‌توانند در تمامی مراحل شما را همراهی کنند. همچنین از آنجایی که این شرکت برا متقاضیان ویزا تخفیف خوبی در ترجمه و تاییدات رسمی در نظر گرفته است.

برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به لینک روبرو مراجعه کنید: ویزای تحصیلی کانادا

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4637687

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha