۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۴۸

با وجود برداشت ۳۰۰ تن گل محمدی؛

کارخانه فرآوری گل محمدی در مرند وجود ندارد

کارخانه فرآوری گل محمدی در مرند وجود ندارد

مرند - مدیر جهاد کشاورزی مرند با اشاره به برداشت ۳۰۰ تن گل محمدی از باغات مرند از نبود کارخانه فرآوری این محصول در شهرستان خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرند، در گفتگو با خبرنگار مهر، ابراز داشت: سطح زیرکشت گل سرخ محمدی در شهرستان مرند ۱۰۹ هکتار است که ۸۴ هکتار از این میزان بارور و ۲۵ هکتار به صورت نهال است.

منوچهر رحمانی با اشاره به میزان تولید گل تر در شهرستان مرند خاطرنشان کرد: میزان تولید گل تر در این شهرستان ۲۵۲ تن با متوسط عملکرد ۳ هزار کیلوگرم در هکتار است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیرکشت گل محمدی در شهرستان مرند مربوط به بخش مرکزی است، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط مناسب آب هوایی منطقه یامچی و حاصلخیز بودن زمین‌های زراعی بیش از ۱۲۲ هکتار از مزارع به احداث نهالستان‌های گل سرخ محمدی اختصاص یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرند افزود: این روند همه ساله رو به رشد است بطوری که به طور میانگین هر سال ۳۰۰ تن گل سرخ محمدی از این منطقه برداشت می‌شود.

رحمانی تاکید کرد: احداث نهالستان‌های گل سرخ محمدی در مناطق مختلف شهرستان مرند، علاوه بر ایجاد اشتغال، در زمینه درآمدزایی نیز برای کشاورزان مفید است.

وی در پایان بر ضرورت راه اندازی کارگاه‌های فرآوری محصول گل محمدی در این شهرستان تاکید کرد و از سرمایه گذاران خواست در این زمینه از پتانسیل‌های موجود در شهرستان مرند استفاده کنند.

گفتنی است، زمان کاشت محصول گل محمدی در اواخر پاییز و اواخر زمستان است و برداشت این محصول نیز از اوایل خرداد ماه شروع و تا اواسط تیر ماه بسته به شرایط آب و هوایی منطقه ادامه دارد.

کد خبر 4638521

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha