پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۳ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۴۲

مدیر کل میراث فرهنگی فارس خواستار شد:

احیا کیوسک های صنایع دستی برای رونق تولید

احیا کیوسک های صنایع دستی برای رونق تولید

شیراز- مدیر کل میراث فرهنگی فارس در آیین تجلیل از پیشکسوتآن و فعالان صنایع دستی فارس خواستار احیا کیوسک های صنایع دستی برای رونق تولید شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مصیب امیری به مراسم روز جهانی صنایع دستی ظهر پنجشنبه در سالن همایش های شهر افزود: این کیوسکها اگر محقق شود کمک به رونق تولید خواهد کرد.

وی با بیان اینکه ۳هزار نفر در صنایع دستی امسال آموزش می بینند، از احیا هنرهای سنتی منسوخ شده در فارس خبر داد و ثبت بین المللی خاتم شیراز را در سازمان مالکیت فکری و معنوی از اهداف این سازمان دانست.

امیری ایجاد بازارهای دائمی و فصلی صنایع دستی را یکی از راه های رونق تولید ارزیابی کرد که یکی از آنان امروز در شیراز مورد بهره برداری قرار می گیرد.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی فارس، آذر امسال بزرگترین نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری فارس برگزار خواهد شد.

وی همچنین از پی گیری تسهیلات به هنرمندان صنایع دستی خبر داد و تصریح کرد: در سطح فارس و شیراز برخی خانه های تاریخی تا پایان سال به هنرمندان واگذار می شود که شامل ۶ باب خانه می شود تا بعنوان محلی برای فروش و عرضه صنایع دستی باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی فارس در ادامه از ایجاد تفاهم نامه با زندان ها، بهزیستی، استاندارد برای ارتقا صنایع دستی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این آیین به مناسبت روز جهانی صنایع دستی از ۲۰ فعال و پیشکسوت صنایع دستی تقدیر شد.

کد خبر 4639878

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha