پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۹

استاندار مرکزی عنوان کرد؛

حمایت واقعی از تولید و صادرات در کشور محقق نشده است

حمایت واقعی از تولید و صادرات در کشور محقق نشده است

اراک- استاندار مرکزی گفت: حمایت واقعی از تولید و صادرات در کشور محقق نشده و نیاز است که در برخی سیاست گذاری ها به منظور رونق تولید و صادرات، بازنگری صورت پذیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده پیش از ظهر پنج شنبه در جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در اراک اظهار داشت: از دوماه گذشته نگرانی از قاچاق گندم بنا به دلایلی از قبیل سیل، اختلاف قیمت گندم جهانی و گندم داخلی و قیمت ارز با ریال کشور بوجود آمده است و خوشبختانه با همکاری دستگاه های امنیتی و برنامه ریزی لازم و اعلام وزارت جهاد کشاورزی تا حد زیادی این نگرانی برطرف شده است.

وی ادامه داد: درصد قاچاق گندم به خارج تقریباً صفر است و حتی با توجه به اخبار های واصل شده از استان های دارای گندم زود رس، میزان تولید گندم امسال از سال گذشته بهتر بوده است.

استاندار مرکزی تاکید کرد: سال گذشته میزان گندم خریداری شده استان ۳۰۰ هزار تن بوده است و امسال با توجه به کاهش آفات، خرید ۴۰۰ هزار تن گندم در استان پیش بینی می شود.

آقازاده گفت: در خصوص خرید گندم برخی دلالان سنتی وجود دارند، در حال حاضر در خرید و فروش گندم داخلی سخت گیری نمی کنیم اما، خط قرمز ما خروج گندم از کشور است که برای آن برنامه ریزی شده و با آمادگی و حساسیت دستگاه های امنیتی این خطر به صفر رسیده است.

وی با ابراز گله مندی از عدم تحقق حمایت واقعی و عملی از صادرکنندگان و تولید کنندگان گفت: امیدواریم سیاست های بانک مرکزی بتواند به رفع مشکلات صادرکنندگان بیانجامد البته سیاست گذاری مجموعه دولت و دستگاه ها در این زمینه می تواند راهگشا باشد.

آقازاده تصریح کرد: اگر روند سیاست گذاری بانک مرکزی به این نحو ادامه پیدا کند آمار صادرات غیر نفتی و در آمدهای ارزی آن در سال جاری کاهش پیدا می کند و باید بتوان سیاست درست، منطقی و هماهنگ را بین دستگاه ها پیاده کرد.

استاندار گفت: با توجه به وجود ۴۳ هزار انبار پراکنده در استان، بروز رسانی انبارها تا جلسه آینده این کمیسیون انجام شود.

آقازاده در خصوص قاچاق آدامس نیز اظهار کرد: در ارتباط با این مساله در ورودی و خروجی باید عمده تولیدکنندگان را شناسایی کرد و با آنها برخورد شود.

کد خبر 4639933

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha