پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ فروردین ۱۳۸۶، ۱۳:۴۹

فرمانده ناجا اعلام کرد:

برخورد دستگاه قضایی فارس با جرایم قاطعانه نیست / سال گذشته 62 درصد مردم احساس امنیت اجتماعی داشته اند

برخورد دستگاه قضایی فارس با جرایم قاطعانه نیست / سال گذشته 62 درصد مردم احساس امنیت اجتماعی داشته اند

یکی از مشکلاتی که در استان فارس در بحث امنیت اجتماعی مشاهده می شود عملکرد نامطلوب دستگاه قضایی در این استان است؛ به گونه ای که برخورد با جرایم در دستگاه قضایی فارس قاطعانه نیست.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، سردار اسماعیل احمدی مقدم پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران از افزایش 20 درصدی بهره وری نیروی انتظامی طی سال جاری خبرداد و افزود: در سال گذشته نیروی انتظامی 51 میلیارد تومان در حوزه الکترونیک سرمایه گذاری کرد.

 

وی سال 85 را سالی خوب برای نیروی انتظامی توصیف و با اشاره به چهارشنبه سوری پایان سال 85 اضافه کرد: در طی این شب تنها 380 نفر دچار آسیب دیدگی شدند که این نشان از برقراری آرامش در این شب داشت.

 

فرمانده ناجا احساس امنیت اجتماعی در افکار عمومی را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: براساس نظرسنجی های صورت گرفته در سال گذشته 62 درصد از مردم احساس امنیت اجتماعی داشته اند.

 

احمدی مقدم خاطرنشان کرد: در سال 84 جرایم 64 درصد کشف شد که این میزان در سال 85 به 71 درصد افزایش یافت.

 

وی با تاکید براینکه در سال گذشته 80 درصد از پرونده های قتل در سطح کشور کشف شد ادامه داد: جرایم جنایی در سال جاری در اولویت کار نیروی انتظامی قرار دارد.

 

فرمانده ناجا از راه اندازی مرکز تحقیقات راهبردی در پلیس های تخصصی کشور در سال 85 خبرداد و افزود: با اجرای طرح های نظیر پلیس نامحسوس، کنترل الکترونیکی، همیار پلیس و ... می توان بستر مناسبی را در جهت کاهش جرایم رانندگی فراهم کرد.

 

سردار احمدی مقدم در بخش دیگری از سخنان خود رسیدگی به جرایم جنایی در استان فارس را از اولویت های کاری ناجا در سال جدید دانست و افزود: اقدامات قضایی این دستگاه در استان فارس  قابل قبول نیست و اقدامات این دستگاه در برخی از بخش ها فعالیت های ما را کم اثر کرده است.

 

وی با تصریح اینکه یکی از مشکلات جامعه دوران پس از صدور حکم در دستگاه قضایی است متذکرشد: در قوانین در خصوص جرایم مجازی یعنی جرایم اینترنتی و غیره تمهیدات مناسب پیش بینی نشده است که باید در این خصوص قوانین اصلاح شود.

 

فرمانده ناجا از برخورد شدید با کشت خشخاش در فارس طی سال جاری خبرداد و افزود: با تقویت نیرو و برخورداری از عکس های ماهواره ای موضوع کشت خشخاش را در این استان با جدیت بیش از گذشته دنبال خواهیم کرد.

کد خبر 463996

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha