پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

بن سلمان: عربستان پیشتاز راهکار سیاسی است!

بن سلمان: عربستان پیشتاز راهکار سیاسی است!

ولیعهد عربستان ادعاهایی را در خصوص عملکرد این کشور در سوریه و یمن مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان در گفتگو با روزنامه الشرق الاوسط ادعاهایی را در خصوص عملکرد این کشور در سوریه و یمن مطرح کرد.

وی در خصوص سوریه مدعی شد: عربستان برای عدم بازگشت گروه‌های تروریستی به سوریه و ممانعت از نفوذ بی ثبات کننده ایران در سوریه و هم چنین تحقق انتقال سیاسی در این کشور تلاش می‌کند.

بن سلمان درباره یمن نیز گفت: عربستان از همه تلاش‌ها برای دستیابی به راهکار سیاسی در یمن حمایت کرد اما شبه نظامیان حوثی برنامه‌های ایران را به منافع یمن ترجیح می‌دهند. هدف ما آزاد سازی یمن از وجود شبه نظامیان ایرانی نیست بلکه تحقق ثبات در این کشور است!

وی مدعی شد که عربستان پیشتاز راهکار سیاسی است.

بن سلمان در خصوص ترور جمال خاشقجی نیز گفت: این پرونده یک جنایت دردناک بود و در تاریخ عربستان نظیر آن را سراغ نداریم. متأسفانه عاملان این جنایت کارمندان دولتی بودند.

وی هم چنین مدعی شد: عربستان در منطقه جنگ را نمی‌خواهد اما در جهت حفظ تمامیت ارضی خود و حمایت از مردم و حاکمیتش در برخورد با هر تهدیدی تردید به خود راه نخواهد داد و ریاض در برابر هر تهدیدی علیه منافع حیاتی‌اش می‌ایستد.

کد خبر 4641742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۶
      0 0
      خنده دارترین تیتر