۱۰ فروردین ۱۳۸۶، ۱۲:۲۴

تقوی در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه تهران:

اتحاد رمز پیروزی هر ملتی است/ همه باید در راستای تقویت اتحاد ملی و انسجام اسلامی گام برداریم

اتحاد رمز پیروزی هر ملتی است/ همه باید در راستای تقویت اتحاد ملی و انسجام اسلامی گام برداریم

حجت الاسلام تقوی وحدت و انسجام را کلید همه موفقیت‌های جامعه دانست و گفت: همه باید با مد نظر قرار دادن پیام نوروزی مقام معظم رهبری به سوی تقویت اتحاد ملی و انسجام اسلامی گام برداریم .

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید رضا تقوی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور که به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران سخن می گفت، در ادامه سلسله مباحث خود در باب سیره نبوی، یکی از سیاست های اصولی و فراگیر پیامبر در عرصه های اجتماعی را سیاست ایجاد وحدت و انسجام در جامعه دانست.

وی گفت: در سیره نبوی هر حرکت اجتماعی در جهت ایجاد و تقویت و تحکیم و گسترش وحدت صورت می گیرد .

تقوی با بیان اینکه وحدت، اساس برنامه ها و فعالیت ها و موفقیت های پیامبر اکرم (ص) است، ادامه داد: وحدت برای هر جامعه از ضروریات زندگی اجتماعی در راستای پیروزی است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی و نامگذاری امسال با نام اتحاد ملی و انسجام اسلامی ، تصریح کرد: همه باید با مد نظر قرار دادن پیام نوروزی مقام معظم رهبری به سوی تقویت اتحاد ملی و انسجام اسلامی گام برداریم .

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، با تاکید بر اینکه تفرقه و تشتت و پراکندگی قوی ترین مدیران و کاملترین قوانین را با ناکارآمدی مواجه می کند، متذکر شد: اگر مدیران قوی و قانونی جامع وجود داشته باشد، ولی بستر مناسبی برای اجرای آنها فراهم نباشد، مردم از خیرات و برکات قانون کامل و جامع بهره مند نخواهند شد .

تقوی خاطر نشان کرد: وحدت وانسجام کلید همه موفقیت هاست و ربطی به اسلامی بودن یا نبودن جامعه ندارد و هر ملتی که قصد دارد به اهداف خود نائل شود، باید وحدت را محور اصلی امور خود قرار دهد .

این عضو جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر اینکه وحدت اکتسابی است وباید از آن صیانت کرد، گفت که وحدت در پرتو منافع مشترک به وجود می آید و باید ارزش آن را تبیین و تفسیر کنیم  تا مردم متوجه شوند که چه منافعی در پناه این موضوع به دست می‌آید .

سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران افزود: وحدت حول یک سلسله مفاهیم و مقولات و موضوعات شکل می گیرد و مفاهیم وحدت آفرین بسیار ارزشمند هستند .

 وی زبان و خط رسمی هر جامعه، قراردادهای اجتماعی مورد تایید و تصویب یک ملت از جمله قانون اساسی به عنوان یک میثاق ملی و دین را از جمله عناصر ایجاد اتحاد و انسجام ملی دانست .

تقوی با تاکید بر اینکه وحدت عقیدتی و دینی مهم ترین و قدرتمند ترین عامل وحدت بشریت است که در محدوده جغرافیایی تعریف نمی شود، اضافه کرد: اگر امروز به تحولات لبنان و فلسطین و عراق و افغانستان و بلاد اسلامی حساسیت داریم، همگی ناشی از چنین وحدتی است .

وی با اشاره به سیره و روش پیامبر بزرگ اسلام در ایجاد وحدت در جامعه زمان خود، تصریح کرد: اگر می خواهیم ارزش کار نبی اکرم را بیشتر بدانیم، باید به جامعه ای که در آن مبعوث شد، توجه نماییم که یک جامعه جاهلی منحط و مفلوک و دارای تشتت بود .

سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه تهران افزود: پیامبر بزرگ اسلام در جامعه ای که قبیله ای و عشیره ای و پاره پاره بود ، با ایجاد وحدت در عقیده وعمل، انتخاب نزدیکان خود از میان شعب و طوایف مختلف ، ایجاد وحدت واحده و عقد اخوت بین مسلمانان، احداث مسجد و تاسیس نظام اسلامی توانست جامعه ای رشید و بالنده ایجاد و اعضای این جامعه را حول مفاهیم ارزشی متحد و مجتمع کند .

وی در پایان ابراز امیدواری کرد ملت ایران اسلامی در سایه قرآن وتعالیم نبوی ، وحدت خود را بیش از پیش حفظ کنند تا بتوانند در برابر جنگ روانی غرب ایستادگی نمایند.

کد خبر 464300

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha