پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۱۴

معاون جهانگیری:

بخش جوان در وزارت ورزش و جوانان مورد بی‌توجهی قرار گرفته است

بخش جوان در وزارت ورزش و جوانان مورد بی‌توجهی قرار گرفته است

زنجان-معاون هماهنگی نظارت فرهنگی و اجتماعی جهانگیری، با اشاره به توسعه کیفی سمن ها و کمی خانه‌های جوان گفت: در وزارت ورزش چون مسائل پرحاشیه وجود دارد بخش جوانان مورد بی‌توجهی قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی علیخانی صبح سه شنبه در نشست هم‌اندیشی با سمن‌ها ی جوانان و مجمع مشورتی جوانان استان زنجان در محل اداره ورزش و جوانان، افزود: مطالب مطرح‌شده از سوی سمن‌ها بسیار امیدوارکننده و جامع است.

وی اظهار کرد: مجمع مشورتی در استانداری زنجان و ورزش و جوانان در استان در دو بخش مختلف حضور دارند و این دو باید با همکاری هم به فصل و موضوع مشترک در حوزه سمن‌ها و جوانان برسند و مسائل اگر استانی بود در استان حل شود و اگر کلان بود در مراکز عالی‌تر مطرح می‌شود.

علیخانی به کسب‌وکارهای نو و فناورانه اشاره کرد و گفت: در این زمینه خیلی از مدیران با این کسب‌وکارها آشنا نیستند درحالی‌که تحولات به‌سرعت اتفاق می‌افتد.

وی گفت: باید شناخت لازم نسبت به کسب‌وکارهای نو و فناورانه به جد مورد توجه قرار بگیرد.

معاون هماهنگی نظارت فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس‌جمهور بابیان اینکه باید در کسب‌وکارهای فناورانه اعتماد ایجاد شود، گفت: اعتماد در همه حوزه‌های کسب‌وکار است و باید راهکاری پیدا کرد.

علیخانی به توسعه کیفی سمن‌ها و توسعه کمی خانه‌های جوان در سطح کشور اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در سطح کشور به‌شدت خانه‌های جوان افزایش پیدا کرد.

وی افزود: در وزارت ورزش چون مسائل پرحاشیه وجود دارد بخش جوانان مورد بی‌توجهی قرارگرفته است.

کد خبر 4643834

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha