به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شهرداری اصفهان، این طرح در سه محور گردشگری، هنر و میراث فرهنگی هدف گذاری شده و بر توسعه پایدار شهری و توسعه فراصنعتی اصفهان تأکید دارد.
بهرهبرداری از پروژههای شاخص شهری در حوزه فرهنگی، اجتماعی و گردشگری و همچنین اجرای رویدادهای مختلف ملی و بینالمللی در محورهای گردشگری از جمله پیش بینیهای این طرح برای اجرای بهتر و درست تر است.
در چند روز اخیر، اجلاس روسای کمیسیونهای گردشگری شوراهای اسلامی کلانشهرها و شهرهای مراکز استانهای کشور در اصفهان برگزار شد تا کلان شهرهای کشور در حوزه گردشگری، کمیته مشورتی تشکیل دهند و به یکدیگر در پیشبرد اهداف این حوزه کمک کنند.
همزمان، دبیرخانه اجرایی رویداد اصفهان ۲۰۲۰ هم رسماً آغاز به کار کرد و کلیات طرح اصفهان ۲۰۲۰ هم در نمایشگاه بین المللی گردشگری اصفهان که با حضور ۶۰ مهمان خارجی از شهرهای خواهرخوانده اصفهان برگزار شده بود، رونمایی شد.
نوروزی شهردار اصفهان، در این خصوص گفت: مدیریت شهری اصفهان در این دوره، از شروع کار خود هفت محور فعالیت را اعلام کرد که گردشگری اولین محور بود.
وی ادامه داد: این پروژه اکنون آغاز شده و اوج تحقق آن برای ارتباط با دنیا در پایان سال ۲۰۲۰ میلادی است. شهرداری نباید تنها نهاد برای اجرای این طرح باشد و باید از توان و مشارکت بخش خصوصی برای به ثمر رسیدن این طرح استفاده کنیم.
نوروزی تأکید کرد: نگاه ما باید به گونهای باشد که گردشگری را محور همه برنامهها قرار دهیم. مدیران شهری به سهم خود در حال تثبیت نگرش به گردشگری و ایجاد زیرساختهای آن هستند. توسعه ترمینالها، خطوط مترو، بهبود حمل و نقل، پروژههای در حال ساخت شهر اصفهان گواه باور شهرداری به توسعه گردشگری است. اما نمیتوانیم فقط با تکیه به داشتههای یک استان به توسعه گردشگری امید داشته باشیم؛ توسعه گردشگری فراتر از توانایی یک استان است و همه شهرها میبایست تلاش کنند تا میزان ماندگاری شهروندان در شهرها به عنوان توریست افزایش پیدا کند.
نوروزی همچنین اعلام کرد: در اجرای طرح اصفهان ۲۰۲۰ هم اصل را بر مشارکت شهروندان گذاشته ایم. ایدهها و طرحهای آنان را دریافت کرده و حتی طراحی لگو و هویت بصری طرح را به فراخوان گذاشته ایم.
نصیر ملت، رئیس کمیسیون امور اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای شهر اصفهان نیز اظهار کرد: تلاش چند ماهه مجموعه شورای شهر و مدیریت شهری در راستای طرح «اصفهان ۲۰۲۰ شهر گرشگری، هنر و میراث فرهنگی» برای تعریف سال ۲۰۲۰ میلادی به عنوان سال طلایی برای ورود اصفهان به مسیر توسعه مبتنی بر ظرفیتهای واقعی که همان ظرفیتهای گردشگری و هنری است، به ثمر نشست و این طرح به تایید معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور رسید.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان نیز در نشست تخصصی "اصفهان ۲۰۲۰ شهر هنر، گردشگری و صنایع دستی" اصفهان ۲۰۲۰ را مصداق گردشگری خلاق دانست و گفت: ما فاصله زیادی با شاخصهای گردشگری در دنیا داریم و باید این فاصله را جبران کنیم.
نظر شما