به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله رازانی ظهر امروز پنج شنبه در جلسه تکریم و تجلیل از بازنشستگان و مستمری بگیران روستایی و عشایری استان کرمانشاه که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: موضوع بیمه روستاییان، عشایر و کشاورزان یکی از آرمانها و اهداف بزرگی است که همواره بر آن تاکید میشود.
وی افزود: یکی از شاخصهایی که کشورهای جهان بر اساس آن رتبه بندی میشوند شاخص توسعه علمی انسانی است که در دنیا مطرح است.
رئیس هیئت مدیره صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بیان داشت: در این رتبه بندی کشورها به چهار گروه توسعه انسانی بسیار بالا، بالا، متوسط و ضعیف تقسیم بندی میشوند که خوشبختانه کشور ایران جزو کشورهای با توسعه بالا است.
وی بیان داشت: از سال ۸۴ صندوق بیمه روستایی عشایری و کشاورزی شکل گرفت و جامعه عشایری و روستایی و همچنین کشاورزانی که غیر ساکن در روستاها بودند و برخی از رانندگان و مسافر برانی که هیچ گونه بیمهای نداشتند به این صندوق پیوستند.
رازانی با بیان اینکه مستمری بگیران تنها ۵ درصد از حقوق انتخابی خود را به عنوان سهم بیمه پرداخت میکنند، افزود: دولت در این بیمه ۱۰ درصد از سهم بیمه فرد را پرداخت میکند.
وی گفت: تا کنون حدود ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار عضو بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر هستند که ۱ میلیون ۱۰۰ هزار نفر بیمه شده مستمر هستند و این عدد قابل توجهی است.
رئیس هیئت مدیره صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر بیان داشت ادامه داد: در حال حاضر ۱۰۰ هزار خانوار از صندوق بازنشستگی روستایی مستمری دریافت میکنند.
وی با بیان اینکه ۲۵ درصد راه را تا کنون طی کردهایم گفت: استان کرمانشاه از این تعداد یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر حدود ۵۰ هزار نفر سهم را دارد و این یعنی ۵ درصد از جمعیت بیمه شده مستمر از استان کرمانشاه هستند و این در حالی است که فقط ۲.۵ درصد جمعیت کشور را دارد.
رازانی خاطرنشان کرد: کرمانشاه از این صندوق سهم خوبی را دریافت کرده و امیدواریم پس از این در کشور و همچنین استان کرمانشاه این رقم ارتقا پیدا کند تا به کرامتی که هدف دین و مکتب ماست برسیم.
همچنین هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه نیز در نشست اظهار داشت: دولت با راه اندازی صندوق بیمه عشایری و روستایی توانست دغدغه و نگرانی آنها را برطرف کند.
وی افزود: اگر دولت امروز آینده این قشر زحمت کش را تضمین میکند بخاطر این است که این افراد نیز آینده همه ملت را با تولیدات خود تضمین میکند.
استاندار کرمانشاه به مدیران دستگاههای اجرایی تاکید کرد تا از این قشر زحمت کش حمایت کنند.
وی تصریح کرد: در قضیه سیل به ۲۱۸۵ واحد خسارت وارد شد که نیاز به احداث و بازسازی دارند که در هفته آینده تسهیلات ۶۰۰ واحد پرداخت خواهد شد.
استاندار کرمانشاه افزود: در حوزه کشاورزی ۹۰ میلیارد تومان بلاعوض و ۸۲ میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شده است.
وی افزود: این میزان تسهیلات میتواند کل خسارت بخش کشاورزی را جبران خواهد کرد.
در این آئین از ۴۵ نفر از کشاورزان و عشایر عضو این صندوق تجلیل به عمل آمد.
نظر شما