به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان هادی حق شناس، استاندار گلستان با همراهیامیر شیر توماج فرماندار و سایر مسئولان دستگاه های اجرایی از نقاط بریده شده مسیر کمربندی شهر آق قلا و دایک حفاظتی منطقه بالقی بازدید کردند.
استاندار گلستان در حین بازدید از این محور اظار کرد: شهرستان آق قلا به لحاظ موقعیت سوق الجیشی و قرار گرفتن در مسیر جاده اینچه برون و همسایگی با کشورهای آسیای میانه از اهمیت خاصی در حوزه ترانزیت بار و حمل و نقل جاده ای برخوردار است لذا می طلبد نقاط بریده شده جاده های شهری و روستائی آن در کوتاهترین زمان ممکن ترمیم شود.
گفتنی است در جریان سیلاب اخیر شهرستان آق قلا ۵۱ نقطه جاده های روستائی٬ کمربندی شهر آق قلا٬ مسیر روستای چن سولی تا انبار الوم٬ سه راهی آقدگش تا آق قلا جهت تسریع در خروج آب از منطقه شکافته بود.
عملیات ترمیم نقاط شکافته شده کمربندی شهر آق قلا پس از بازدید مشترک امیر شیر توماج فرماندار و مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گلستان آغاز شده است.
نظر شما