پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۴۰

معاون استاندار سیستان و بلوچستان:

دولت هیچ طرحی برای تقسیم استان سیستان و بلوچستان ندارد

دولت هیچ طرحی برای تقسیم استان سیستان و بلوچستان ندارد

زاهدان - معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: دولت تدبیر و امید هیچ طرحی برای تقسیم استان سیستان و بلوچستان ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، علی زینی وند در مراسم تکریم و معارفه فرمانداران قبلی و جدید شهرستان خاش اظهار داشت: دولت در حال حاضر اراده ای برای تقسیم استان ندارد، ولی با نگاه کارشناسانه در دولت و بهره مندی از نظرات کارشناسی نخبگان می توان به کوچک کردن آن کمک کرد و قطعاً با تقسیم جغرافیای استان می توان خدمات رسانی به مردم را تسهیل کرد و از معضلات به وجود آمده ناشی از قاچاق سوخت و آمار بالای بیکاری و نبود اشتغال پیشگیری کرد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در دولت و نظام اسلامی نگاهی ویژه به این استان وجود دارد و تمام مردم و مسئولان کشور به وجود مردم مرزدار استان افتخار می کنند.

وی ادامه داد: استاندار سیستان و بلوچستان با دلسوزی تمام پیشرفت و توسعه منطقه را دنبال می کنند و برای ارائه خدمات به مردم دغدغه دارند، ولی برخی افراد بدون درک مشکلات استان و عدم شناخت از استاندار حرف هایی را در فضای عمومی و مجازی مطرح می کنند که متاسفانه خیلی از پیام ها توهین آمیز بوده و شایسته مردم استان نیست.

زینی وند خواستار حمایت از استاندار سیستان و بلوچستان برای حل مشکلات سوخت شد و گفت: اکنون برهه ی خوبی برای ساماندهی استان است و نیازمند همکاری و مساعدت مسئولین و مردم برای حل مشکلات و پیشرفت استان هستیم.

وی تاکید کرد: جوانان و نخبگان در بحث ها و مناظرات فضای مجازی به منتقدین حمله نکنند و بگذارند فضای نقد باز باشد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: طرح ارتقا سه بخش به شهرستان در هیات دولت در دست بررسی است و به زودی به شهرستان ارتقا خواهند یافت و چند بخش دیگر هم درحال کارشناسی جهت ارتقا هستند.

وی به فرمانداران ماموریت داد: درجلسات شورای اداری از پرداختن به مسائل حاشیه ای و از تعریف و تمجید بی مورد پرهیز کنند.

زینی وند همچنین از همه فرمانداران خواست: در جلسات اجازه دهند؛ مسائل را چند نفر بیان کرده و تعداد سخنرانان نباید زیاد باشد و در جلسات بعدی از سخنرانان جدید استفاده و ازقطع سخنان افراد به بهانه پایان وقت و غیره خودداری کنند.

این مقام مسئول تاکید کرد: فرمانداران جلسات شورای اداری را حتماً با حضور جوانان و بانوان برگزار کنند.

وی با تاکید بر ضرورت تقویت روحیه مطالبه گری از مسئولین گفت: حل مشکلات و دغدغه های کنونی جامعه در گرو مطالبه گری قدرتمندانه از مسئولین است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان خدمات نظام در استان گفت: وضعیت امروز مردم سیستان و بلوچستان شایسته شان و منزلت نظام اسلامی نیست و این استان از شاخص های توسعه ملی عقب مانده است.

زینی وند تاکید کرد: راه اندازی و فعالیت سازمان های مردم نهاد عامل بهبود شاخص های توسعه خواهد بود اما مردم در استقبال و توجه به این امر کم رنگ ظاهر شده اند.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان یاد آور شد: ارتقاء قطعی ۳ شهر به شهرستان و برخی بخش ها و دهستان در دستور کار بوده و بزودی مصوب خواهند شد.

وی گفت: سیستان و بلوچستان مهد کلید واژه ها و تصویری از زیبائی و آبادانی ها است که می توان از ظرفیت های برجسته آن بهترین بهره را برای رفاه مردم و توسعه و پیشرفت و معرفی چشم اندازهای آن برد.

کد خبر 4647396

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha