به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی خیرخواه، بعدازظهر شنبه در نشست دادگستری با روحانیون شیعه و سنی اظهار کرد: در قرآن آیات متعددی در خصوص اهداف بعثت پیامبران ذکر شده که یکی عبادت و بندگی است.
وی با بیان اینکه انبیا آمدند تا دست بشریت را گرفته و در اجرای عدل و قسط نقش داشته باشد، افزود: نقش دیگر پیامبران برپایی حکومت اسلامی است تا اوامر و نواهی الهی در جامعه اجرا شود.
خیرخواه گفت: اولین ندایی که به گوش بشریت رسید دعوت به اجتماع بوده و این امر نیازمند قوانین و مقررات است.
وی تأکید کرد: در شرایط فعلی با این هجمه سنگین فرهنگی که دشمن باور و اعتقادات مردم جامعه را نشانه گرفته مهم ترین نیاز آگاهی مردم نسبت به مسائل پیرامون خود است.
خیرخواه با اشاره به اینکه علت اساسی مشکلات در جامعه ضعف ایمان و عدم آگاهی مردم نسبت به قوانین است، اضافه کرد: در گذشته انبیا زمینه هدایت مردم را فراهم می کردند و امروزه این وظیفه بر عهده روحانیون و علما گذاشته شده است.
وی ادامه داد: متأسفانه علما با دسیسه ها و کارشکنی های دشمن نتوانسته اند جایگاه واقعی خود را به دست آورند و این امر نیازمند برنامه های فرهنگی است.
خیرخواه گفت: به دلیل ضعف ایمان تجاوز به حق و حقوق دیگران در جامعه رو به گسترش است و روحانیت این آمادگی را دارد که به دستگاه قضا در این زمینه کمک کند.
نظر شما