به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا منتظری ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت بیابانها در استان بوشهر اظهار داشت: ۱۴ درصد از کل مساحت استان بوشهر با وسعت ۳۳۱ هزار هکتار را بیابان تشکیل میدهد.
وی عوامل توسعه بیابانها رامیزان پایین بارندگی، پراکنش نامناسب، بارشهای رگباری، فقر رطوبت و بالا بودن تبخیر نسبت به بارندگیها دانست و افزود: در مقابل ۲۵۰ میلیمتر متوسط بارندگی در استان، دو هزار و ۸۰۰ میلیمتر تبخیر انجام میشود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر از دیگر دلایل توسعه بیابانها به فقر، شوری و پوشش گیاهی نامناسب اشاره کرد و ادامه داد: هماکنون در استان بوشهر ۱۶ کانون بحران با وسعت ۴۵۴ هزار هکتار تحت تأثیر فرسایش بادی قرار دارد.
وی از تثبیت ۳۳ هزار هکتاراز اراضی بیابانی در استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: تاکنون ۱۸ هزار هکتار نهال کاری در اراضی بیابانی تثبیت شده استان بوشهر اجرا شده است.
منتظری با اشاره به اینکه برخی از کانونها و چشمههای گرد و غبار در درون استان قرار دارد، تاکید کرد: تمرکز ما بر تثبیت شنهای روان است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر خاطرنشان کرد: منشا بخش دیگری از این گرد و غبارها از کشورهای همسایه و استانهای دیگر است.
نظر شما