پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۹:۲۹

سفیر ارمنستان در ایران:

ایران و ارمنستان می توانند محصولات صادراتی به اوراسیا تولید کنند

ایران و ارمنستان می توانند محصولات صادراتی به اوراسیا تولید کنند

قزوین- سفیر ارمنستان در ایران گفت: محصولات ایران با کیفیت و مرغوب است و با تولید مشترک و صادرات کالا به کشورهای اوراسیامی توان مبادلات تجاری را افزایش داد.

به گزارش خبرنگار مهر، آراتاشس تومانیان سفیر ارمنستان در ایران ظهر یکشنبه در نشست مشترک مدیران صنایع شهر صنعتی البرز که در اداره آب شهرستان البرز برگزار شد اظهارداشت: با اجرایی شدن توافقنامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا، زمینه های تجارت کالا و خدمات بین ایران و پنج کشور عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا شامل روسیه، قزاقستان، بلاروس، ارمنستان و قرقیزستان
فراهم می شود.

سفیر ارمنستان در ایران بیان کرد: یک جمعیت ۱۸۰ میلیون نفر در این منطقه وجود دارد که ایران قرار است به عنوان عضو ناظر شورا انتخاب شود.

وی بیان کرد: ارمنستان تنها کشوری است که مرز خشکی با ایران دارد و با گردش مالی سه تریلیون دلاری شاهد رشد ۳۰ تا ۴۰ درصدی سالانه پس از عضویت در این اتحادیه هستیم.

سفیر ارمنستان در ایران گفت: اگر موافقت نامه نهایی شود با شما می توانیم کار مشترک انجام دهیم و ارتباط با شما راحت می شود زیرا به نظر می رسد از این پتانسیل استفاده نشده است در حالی که اولویتها و ظرفیت های زیادی در دو کشور وجود دارد.

تعرفه ترجیحی برای بیش از ۵۰۰ قلم کالا

تومانیان اظهارداشت: اگر موافقت نامه فعال شود بیش از ۵۰۲ نوع کالا از ایران با تعرفه ترجیحی می تواند وارد اروآسیا شده و بیش از ۴۶۰ کالا از ارواسیا وارد ایران شود.

وی اضافه کرد: روسیه بزرگترین کشور در این اتحادیه است و ارمنستان می تواند پل ارتباطی برای ایران و این اتحادیه شود.

سفیر ارمنستان در ایران یادآورشد: دولت جدید ارمنستان موافقت کرده در کنار ارتباطات مربوط به انرژی و گاز برای تقویت راه ترانزیت ایران به ارمنستان نیز اقدام شود تا تبادل کالا افزایش یابد.

وی بیان کرد: شرایط برای حضور سرمایه گذاران ایرانی در ارمنستان اسان شده و ما می توانیم در زمینه صنایع های تک و آی تی با ایران کارهای مشترکی انجام دهیم.

آراتاشس تومانیان اظهارداشت: ۸۰۰ شرکت آی تی با کمک خارجی ها در ارمنستان راه اندازی شده کهبیش از ۷۰۰ میلیون دلار تولیدات دارند که ۸۰ درصد آنها به کشورهای دیگر صادر می شود.

وی افزود: ارمنستان در اروپا و آمریکا شرکت هایی دارد و محصولات فرآوری و کشاورزی، طلا و جواهر، انرژی پاک، باد و خورشید و صنعت کفش و گردشگری از اولویتهای سرمایه گذاری در این کشور
است.

کیفیت تولید ایران بالاست

سفیر ارمنستان در ایران بیان کرد: در بازدید هایی که امروز از برخی صنایع شما داشتم نشان می دهد کیفیت تولیدات شما بالاست و بسیار علاقمندیم با شما وارد کار مشترک و تجاری شویم.

وی اضافه کرد: پتانسیل همکاری با ایران تا ۵ برابر وضعیت کنونی است و برای توسعه مناسبات تجاری نیازمند شناخت بیشتر از یکدیگر هستیم.

سفیر ارمنستان در ایران اظهارداشت: با مشکلات شما و مقاومت مردم ایران آشنا هستیم و می دانیم شما روی پای خود ایستاده اید اما برخی موانع هم دارید که باید برطرف کنید.

تومانیان افزود: تعرفه گمرکی در ایران بالا و صادرات به ایران سخت است برای نمونه در سال ۲۰۱۸ بدون احتساب گاز در سایر موارد شما ۱۰ برابر ما صادرات داشته اید که نشان می دهد تعرفه بالایی دارید.

وی یادآورشد: ایران با ارواسیا توافق امضا کرده تا تعرفه ترجیحی در ۸۴۲ نوع کالا حذف شود و با این سیاست تشویقی می توان فعالیت های اقتصادی را گسترش داد.

سفیر ارمنستان در ایران گفت: در برنامه های تجاری باید منافع دو طرف بررسی و تامین شود و در این میان تولید مشترک می تواند محصولات اتولید شده را وارد بازار سوم در اوراسیا کند.

وی اظهارداشت: ایران در تولیدات کشاورزی بسیار قوی است و ارمنستان هم در انبارداری، سردخانه و صنعت بسته بندی تکنولوژی و امکانات خوبی دارد که زمینه تولید مشترک را مهیا کرده و می توانیم محصولی با نام دو کشور تولید و صادر کرد.

آراتاشس تومانیان بیان کرد: پیشنهاد می شود با تشکیل هیئتی زمینه تبادل هیئت های تجاری و سفر به دو کشور مهیا شده و یک سفر هم به ارمنستان صورت گیرد تا ظرفیت ها مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد.

سفیر ارمنستان در ایران گفت: برپایی نمایشگاههای تخصصی و معرفی توانمندی های صنعتی و کشاورزی هم می تواند در شناخت دو طرف موثر باشد.
 

کد خبر 4649054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha