پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۴ فروردین ۱۳۸۶، ۱۲:۳۲

برای خواندن شعر ؛

بچه ها با سر توی کتاب می روند

" با سر بریم تو کتاب " عنوان مجموعه شعری با ترجمه نیلوفر بهاری است که به زودی در هشت جلد برای گروه سنی الف و ب منتشر می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، این کتاب اثری فانتزی است که درعین دارا بودن مطالب خواندنی بواسطه داشتن برش هایی در میان صفحات به کودکان آموزش می دهد تا سرهای خود را در فضای خالی صفحات کتاب قرارداده و خود را در آینه تماشا کنند. به تصویر کشیدن موقعیت ها و ویژگی های حسی مختلف درونمایه این اثر را تشکیل می دهد.

همچنین جلد چهارم " آرتیمیس فال و انتقام اوپال " به تازگی به ترجمه شیدا رنجبر توسط نشر افق به بازار آمده است.

این کتاب که به تازگی توسط شیدا رنجبر ترجمه شده ، مجموعا دارای چهار جلد است که سه جلد آن در طول سال گذشته منتشر شد و رنجبر امسال چهارمین جلد آن را توسط نشر افق کرده است.

" آرتیمیس فال و انتقام اوپال " ماجرای پسری نابغه است که با جن ها ارتباط برقرار می کند و از این طریق آنها را از دست شیطنت های خود ذله می کند. این کتاب را " او. این کافلی " نوشته است.

کد خبر 465161

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha