پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۱۷

استاندار تهران:

قفل قانون منع استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران شکسته شود

قفل قانون منع استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران شکسته شود

اسلامشهر- استاندار تهران گفت: باید قفلی که به واسطه قانون منع استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتر به پای توسعه صنایع در استان تهران زده شده را بشکنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندپی بعد از ظهر چهارشنبه در پنجاه و دومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران که با حضور وزیر صنعت، معدن، تجارت و تنی چند از مسئولان استانی و شهرستانی در اسلامشهر برگزار شد، طی سخنانی گفت: واقعیت این است که جنگ اقتصادی و عملیات روانی آمریکا امسال به اوج خود رسیده است و اگر تدبیر نکنیم و اقتصاد مقاومتی را نهادینه نکنیم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: استان تهران در رونق تولید و تقویت اقتصاد ظرفیت‌های زیادی دارد اما در مشارکت دادن بخش خصوصی در اقتصاد و گام‌هایی که در این بخش باید برمی داشتیم، کند عمل کردیم.

استاندار تهران گفت: اصلاح مقررات برای تسهیل قوانین زیست محیطی یکی از الزامات تحقق شعار رونق تولید در استان تهران است.

وی اضافه کرد: در اصلاحیه‌ای که در قانون منع استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتر صورت گرفت در استان قم این ممنوعیت به ۷۰ کیلومتر، در البرز به ۳۵ کیلومتر و سمنان به ۶۰ کیلومتر اصلاح شد و در حالیکه این قانون در تهران اصلاح نشد.

رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران تاکید کرد: باید قفلی که به واسطه قانون منع استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتر به پای توسعه صنایع در استان تهران زده شده بشکنیم و این کار نیازمند اصلاح مقررات زیست محیطی است.

وی خواستار اجرایی کردن تسهیلات تبصره ۱۸ برای صنایع استان تهران شد و گفت: این اقدام یکی دیگر از اقداماتی است که می‌توانیم در خصوص شعار رونق تولید انجام دهیم، با هر معیاری که مدنظر باشد صنایع استان تهران باید سهمی ۶/۴ درصدی تسهیلات تبصره ۱۸ برخوردار باشند.

محسنی بندپی اضافه کرد: ساماندهی واحدها و لکه‌های صنعتی در اسلامشهر را در دستور کار داریم، کمبود آب و برق در شهرک‌های صنعتی بسیار مشکل ساز شده است و برای رفع این مشکل با تخصیص تسهیلات برای احداث پست یک هزار مگاواتی صورت خواهد گرفت.

وی گفت: به فرماندار اسلامشهر توصیه می‌کنم از ظرفیت جوانان اسلامشهری در راه اندازی شرکت‌های دانش بنیان و سایر حوزه‌ها استفاده کند.

کد خبر 4652005

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha