پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۲:۰۷

امام‌جمعه پلدختر:

مردم پلدختر هیچگاه کمک قمی‌ها را فراموش نمی‌کنند

مردم پلدختر هیچگاه کمک قمی‌ها را فراموش نمی‌کنند

قم - امام‌جمعه پلدختر گفت: پشتیبانی مردم قم و موکب‌های این شهر که همچنان نیز در پلدختر فعالیت دارند قابل تقدیر است و مردم سیل‌زده هیچگاه این کمک‌ها را فراموش نخواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه (س)، حجت‌الاسلام سید محسن موسوی در دیدار با آیت‌الله سیدمحمد سعیدی تولیت آستان مقدس کریمه اهل‌بیت (س) و نماینده ولی‌فقیه در استان قم که در سالن محراب شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر انجام شد، با اشاره به اینکه شهر پلدختر با وقوع حادثه سیل به کانون توجه مردم کشور تبدیل شده است، اظهار کرد: سه هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی در این شهر تخریب و غیرقابل سکونت شده است و اکنون بنیاد مسکن نسبت به شناسایی خانوارها و کمک به‌آنها اقدامات خود را دنبال و مردم نیز بازسازی منازل را آغاز کرده‌اند.

وی با بیان اینکه لوازم خانگی اهدایی رهبر معظم انقلاب اسلامی در میان مردم توزیع و موجی از رضایتمندی در میان مردم قابل مشاهده است، اضافه کرد: ۱۰ هزار بسته حمایتی توسط رهبری به لرستان ارسال شده که پنج هزار و ۶۰۰ مورد از این بسته‌ها به پلدختر اختصاص یافته است.

امام‌جمعه پلدختر افزود: هر چند از سراسر کشور اقشار مختلف به ویژه طلاب حضور داشتند اما قمی‌ها به ویژه طلاب شهر کریمه اهل‌بیت (س) به صورت ویژه در پلدختر کمک به سیل‌زدگان را دنبال کردند.

وی خاطرنشان کرد: پشتیبانی مردم قم و موکب‌های این شهر که همچنان نیز در پلدختر فعالیت دارند قابل تقدیر است و مردم سیل‌زده هیچگاه این کمک‌ها را فراموش نخواهند کرد.

کد خبر 4652857

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha