پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۹

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

ترافیک نیمه سنگین در محور هراز

ترافیک نیمه سنگین در محور هراز

دماوند- رییس پلیس راه شرق استان تهران از ترافیک نیمه سنگین در مسیر شمال به جنوب محور هراز و آغاز موج بازگشت مسافران به تهران خبر داد.

سرهنگ سیاوش محبی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی شرق استان تهران اظهار داشت: در حال حاضر شاهد تردد نیمه سنگین در مسیر شمال به جنوب و ترافیک پر حجم در مسیر جنوب به شمال در محور هراز هستیم.

وی افزود: انتظار داریم، با نزدیک شدن به پایان تعطیلات حجم ترافیک در مسیر بازگشت به تهران افزایش یابد و به همین دلیل و برای تسهیل در تردد مسافران حرکت در محور هراز از ساعت ۱۳ از رودهن به سمت آمل ممنوع می‌شود و از ساعت ۱۵ این محور از آمل به سمت رودهن با حضور مأموران پلیس راهور به‌صورت یک‌طرفه درخواهد آمد.

رئیس پلیس راه شرق استان تهران اضافه کرد: این محدودیت تا ساعت ۲ بامداد روز یکشنبه ادامه خواهد داشت.

محبی همچنین گفت: ترافیک در محور فیروزکوه و آزادراه پردیس- تهران نیز در حال حاضر به سوی تهران پر حجم است.

وی ترافیک در محورهای امام رضا (ع) و حرم تا حرم را عادی و روان توصیف کرد.

کد خبر 4653234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha