پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۲۴

دور هفتم نشست آمریکا و طالبان در قطر آغاز شد

دور هفتم نشست آمریکا و طالبان در قطر آغاز شد

دور هفتم نشست آمریکا و طالبان در شهر دوحه قطر پشت درهای بسته آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، منابع گروه طالبان امروز شنبه به خبرگزاری بی‌بی‌سی اعلام کردند که دور هفتم نشست هیأت آمریکا و طالبان در شهر دوحه قطر آغاز شده است.

پیشتر زلمای خلیل زاد فرستاده ویژه آمریکا در افغانستان گفته بود در این دُور بر سر تضمین مبارزه با «تروریسم»، خروج نیروهای خارجی از افغانستان، مذاکرات بین‌الافغانی که منجر به ثبات سیاسی شود و نیز آتش بس دائمی و همه‌جانبه بحث و تبادل نظر خواهد شد.

خبرنگاران در این باره گفته اند که مذاکرات پشت درهای بسته جریان دارد و انتظار می‌رود تا پایان امروز به وقت محلی خبرهایی از نتایج آن به دست آید.

کد خبر 4653532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha