به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان، محمد انور هاشمزهی اظهار داشت: نیروهای یگان حفاظت محیط زیست شهرستان ایرانشهر در حین گشت زنی در سطح حوزه استحفاظی خود به یک نفر که در منطقه در حال تردد بود مشکوک شدند که پس از بازرسی از وی لاشه دو قطعه تیهو و یک قطعه کبوتر و نیز یک قبضه اسلحه شکاری را کشف کردند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست ایرانشهر با اظهار تاسف از اقدام این شکارچی گفت: با هماهنگی مقام قضایی این متخلف بازداشت شد و در روزهای آتی با تکمیل پرونده به تخلف وی در دستگاه قضایی رسیدگی می شود.
وی با بیان اینکه با هرگونه تخلف در حوزه محیط زیست با شدت تمام برخورد می شود از تمامی دوست داران محیط زیست درخواست کرد هرگونه تخلف زیست محیطی را به نزدیکترین اداره و پاسگاه محیط زیست یا سامانه (۱۵۴۰) اطلاع رسانی کنند تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری آن اقدام شود.
نظر شما